stam222 Opublikowano 3 Czerwca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2010 Skrót alt gr + c powinno dać ć a u mnie wyskakuje panel kontrolny ATI catalyst control panel no i przyznam że troszkę to denerwuje .Może ć nie występuje zbyt często w naszym języku ale jak trzeba urzyc to trace czas na zamykanie tego okna z ATI.Wiecie jak zlikwidować ten skrót? Odnośnik do komentarza
Anonim3 Opublikowano 3 Czerwca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2010 Masz stare bardzo sterowniki grafiki, w najnowszych ten problem nie występuje. Odnośnik do komentarza
Tyrol Opublikowano 3 Czerwca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2010 stam222 Problem stary jak świat http://www.google.pl/search?q=problem+z+%C4%87&ie=utf-8&oe=utf-8&aq=t&rls=org.mozilla:pl:official&client=firefox-a EDIT: marekW, święta racja. Odnośnik do komentarza
stam222 Opublikowano 3 Czerwca 2010 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2010 Hmm.Mam laptopa NOWEGO od tygodnia i myślisz ,że to wina sterów?? Odnośnik do komentarza
Anonim3 Opublikowano 3 Czerwca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2010 Tak, tak myślę, ale zawsze możesz odinstalować CCC. Odnośnik do komentarza
stam222 Opublikowano 3 Czerwca 2010 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2010 Z chęcią bym odinstalował CCC ale nie widzę czegoś takiego poniżej zrzut ekranu z revo. Jedyne ATI to ten Menager i nie jestem pewien czy to mogę odinstalować. Odnośnik do komentarza
Anonim3 Opublikowano 3 Czerwca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2010 (edytowane) A co się pokazuje jak tego managera uruchomisz, nie piszę o deinstalacji tylko uruchomieniu ? Tym czasem idę spać, bo zbyt długo zwlekasz z odpowiedziami, w obu swoich tematach. Edytowane 3 Czerwca 2010 przez marekW Odnośnik do komentarza
wieslaw531 Opublikowano 4 Czerwca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2010 @stam222 Nie mam w tej chwili dostępu do kompa z CCC ale prawie jestem pewien, że po uruchomieniu masz po prawej stronie u góry coś takiego jak Opcje lub Ustawienia. Widziałem tam możliwość wyłączenia stosowania skrótów klawiaturowych. Odnośnik do komentarza
Terminator Opublikowano 4 Czerwca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2010 Witam. Miałem też sterowniki Catalisty z CCC.Dokładnie nie pamiętam,ale kiedy otworzysz CCC masz tam opcje skrótów do wyboru. Wysuwasz Ctrl+c i masz po zatwierdzeniu wtedy Ć. Piszę z pamięci,bo teraz mam inną kartę a stery od Nvidii. Po co wywalać CCC ? Pozdrawiam. Odnośnik do komentarza
Anonim3 Opublikowano 4 Czerwca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2010 Po co wywalać CCC ? Bo są lepsze narzędzia. Odnośnik do komentarza
stam222 Opublikowano 5 Czerwca 2010 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2010 Już jest OK.Otworzyłem te opcje w CCC i rzeczywiście można było od kliknąć ten skrót klawiszy .Teraz już bez problemów mogę sobie pisać "ććććććć" Dzięki wielkie za pomoc. Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi