RedMurtagh Opublikowano 24 Maja 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2011 Tak jak w temacie. Sam nie jestem w stanie sobie z tym poradzić więc liczę na Waszą pomoc. OTL.Txt Extras.Txt Odnośnik do komentarza
Landuss Opublikowano 24 Maja 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2011 1. Uruchom OTL i w oknie Własne opcje skanowania/Skrypt wklej następujący tekst: :Files C:\ProgramData\timerxfile C:\ProgramData\datesavefile C:\ProgramData\varsavefile C:\ProgramData\jushed.exe C:\ProgramData\nircmd.exe C:\ProgramData\operaprefs.ini C:\Users\Majkel\AppData\Local\nircmd.exe C:\Users\Majkel\AppData\Local\Codecs.exe C:\Users\Majkel\AppData\Local\jushed.exe C:\Users\Majkel\AppData\Local\operaprefs.ini :Reg [HKEY_CURRENT_USER\SOFTWARE\Microsoft\Internet Explorer\Main] "Start Page"="about:blank" [HKEY_CURRENT_USER\SOFTWARE\Microsoft\Windows\CurrentVersion\Run] "jushed"=- :Commands [emptyflash] [emptytemp] Kliknij w Wykonaj skrypt. Zatwierdź restart komputera. 2. Odinstaluj klasyfikowany jako szkodliwy - vShare Plugin 3. Następnie uruchamiasz OTL ponownie, tym razem wywołujesz opcję Skanuj. Pokazujesz nowe logi z OTL. Odnośnik do komentarza
RedMurtagh Opublikowano 24 Maja 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2011 Zrobione. Dwa razy skanowałem ale nie wiem dalczego nie chciał mi się utworzyć plik extras.txt. Załączam tylko OTL.txt OTL.Txt Odnośnik do komentarza
Landuss Opublikowano 24 Maja 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2011 W porządku, w takim razie przechodzimy do czynności końcowych: 1. Wklej kosmetyczny skrypt do OTL o takiej zawartości: :OTL O3 - HKCU\..\Toolbar\WebBrowser: (no name) - {043C5167-00BB-4324-AF7E-62013FAEDACF} - No CLSID value found. O3 - HKCU\..\Toolbar\WebBrowser: (no name) - {D4027C7F-154A-4066-A1AD-4243D8127440} - No CLSID value found. Klik w Wykonaj skrypt. Logów żadnych już nie pokazujesz. 2. Użyj opcji Sprzątanie z OTL. 3. Wyzeruj stan przywracania systemu: KLIK Odnośnik do komentarza
RedMurtagh Opublikowano 24 Maja 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2011 Zrobione. Temat do zamknięcia. Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi