lucastkd Opublikowano 23 Maja 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2011 Witam, ostatnio jakis syf z internetu dostal sie do systemu, i teraz mam problem z centrum zabeczpieczen ktorego nie da sie wlaczyc w zaden sposob, poniewaz automatycznie sie zamyka. Probowalem cos z dzialac przez services.msc ale to nic nie daje. Zauwazylem tez ze czasami przegladrka przekierowuje mnie na jakies strony... daje loga z otl... moze ktos bedzie w stanie mi pomoc. Aha dysk przeskanowalem malwarebytes oraz doktor web, cos tam pousuwal ale problem nadal wystepuje. OTL.Txt Extras.Txt Odnośnik do komentarza
Landuss Opublikowano 23 Maja 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2011 Uruchom OTL i w oknie Własne opcje skanowania/Skrypt wklej następujący tekst: :Files C:\Windows\SysWow64\C_8748.dll C:\Windows\tasks\UKNTW.job sc config wscsvc start= delayed-auto /C sc start wscsvc /C :Commands [emptyflash] [emptytemp] Kliknij w Wykonaj skrypt. Zatwierdź restart komputera. Następnie uruchamiasz OTL ponownie, tym razem wywołujesz opcję Skanuj. Pokazujesz nowe logi z OTL. Odnośnik do komentarza
lucastkd Opublikowano 24 Maja 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2011 Dzieki za szybka odpowiedz. Zrobilem tak jak zalecales, i jak narazie centrum zabezpieczen dziala. Ponizej zamieszczam nowy log z otl. OTL.Txt Odnośnik do komentarza
Landuss Opublikowano 24 Maja 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2011 W takim razie do wykonania na koniec poniższe czynności: 1. Użyj opcji Sprzątanie w OTL. 2. Wykonaj aktualizacje: 64bit- Ultimate Edition (Version = 6.1.7600) - Type = NTWorkstation Internet Explorer (Version = 8.0.7600.16385) "{26A24AE4-039D-4CA4-87B4-2F83216021FF}" = Java 6 Update 22 "Mozilla Firefox (3.6.17)" = Mozilla Firefox (3.6.17) Czyli instalacja SP1+IE9 i aktualizacja pozostałych wymienionych: KLIK. 3. Wyzeruj stan Przywracania systemu: KLIK Odnośnik do komentarza
lucastkd Opublikowano 24 Maja 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2011 Dzieki za wszystko, system chodzi bez zarzutu. Pozdro. Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi