lukasz77 Opublikowano 17 Maja 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2011 Czy jest jakis szybki sposob zeby cos zmienic w rejestrze aby powiekszyc tylko same ikony szybkiego uruchamiania na pasku zadan , ale bez powiekszania niczego wiecej, szerokosc paska zadan ja mam taka ze spokojnie mozna zwiekszyc te ikony ale nie przez opcje wyglad ekranu zaawansowane 'przyciski paska tytulowego' bo to rozszerza aktywny pasek tytulu. Odnośnik do komentarza
switch48 Opublikowano 17 Maja 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2011 lukasz77 Nie wiem czy o to Tobie chodzi ?? Zrób tak: Start -> Uruchom -> regedit -> skocz do HKEY_CURRENT_USER\Control Panel\Desktop\WindowMetrics Dodaj nową wartość o nazwie -> MinWidth, a jako wartość podaj -255. Enjoy! PS. Polecam jeszcze mały gadżet Visual Task Tips Odnośnik do komentarza
lukasz77 Opublikowano 18 Maja 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2011 No nie , ta opcja ktora podales zmienia/zmniejsza szerokosc otwartych okien na pasku zadan jak otwierasz np dysk D to na pasku jest mniejsza duzo szerokosc tego, chcialem wstawic screena ale nie moge sie zalogowac do image shack Mi chodzi o ikony szybkiego uruchamiania programow na pasku zadan te po lewej stronie ktore sobie tam ustawiamy np poczta przegladarka 'pokaz pulpit' itd Odnośnik do komentarza
picasso Opublikowano 24 Maja 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2011 Prosty tip: KLIK. To nie zmienia rozmiaru Aktywnego paska tytułu, tylko ikony się zwiększają. Ale menu Widok niestety ma tylko dwa predefiniowane rozmiary: małe lub duże. Odnośnik do komentarza
lukasz77 Opublikowano 24 Maja 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2011 lol tyle lat w tym systemie i albo nie znalem albo zapomnialem o tej opcji, jednak rzeczywiscie to robi za wielkie te ikony, myslalem ze moze mozna by stworzyc wartosc w rejestrze zmieniajaca rozmiar tylko tych ikon Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi