SOLDERING Opublikowano 16 Maja 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2011 Witam Dzis mam dla expertow logi z OTL-a i MBM Komputer byl skanowany MBM i nie wykryl niczego wiec zwracam sie z prosba o dalsze wskazowki co i jak mam dzialac dodam ze laptop strasznie muli otwarcie czegokolwiek to jest czas od 10 do 15 min a system nawet 25 min sprawdzalem Antywirem i nic nie mam koncepcji co jest nie ta,k mysle ze moze pada pamiec ale to bedzie ostatecznosc w rozkrecaniu bo jest jeszcze na gwarancji a kolega jest czechem i nie bardzo ma kiedy tam pojechac. Prosze o jakies sugestie co dalej OTL.Txt Extras.Txt mbam-log-2011-05-16 (09-12-14).txt Odnośnik do komentarza
picasso Opublikowano 17 Maja 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2011 Pustych logów MBAM nie ma sensu załączać, nie sądzisz? Za to zabrakło odczytu z GMER - OTL nie może służyć do weryfikacji obecności rootkitów. A OTL nie wykazuje żadnych śladów infekcji. dodam ze laptop strasznie muli otwarcie czegokolwiek to jest czas od 10 do 15 min a system nawet 25 min sprawdzalem Antywirem i nic Rozumiem, że Ad-aware pojawiło się post factum, w celu diagnostyki tego problemu? Gdyby nie, to byłby pierwszy podejrzany do sprawdzenia. Zabierz się za standardowe procedury diagnostyczne w takich przypadkach, czyli testy: - czy efekt ujawnia się na czystym rozruchu (KB929135) oraz w Trybie awaryjnym - sprawdzanie dysku (MHDD). . Odnośnik do komentarza
SOLDERING Opublikowano 17 Maja 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2011 Odp: 1. Tak na czystym i w awaryjnym (ale w mniejszym stopniu nie tak czesto) 2. Dysk sprawdzony Juz mam loga z GMER-a a dodam jeszcze ze co jakis czas jak chcialem zrobic skana MBM to sie zawiesil a drugim razem pojawil sie niebieski ekran. W czasie podgladu w task manager pokazuje mi ze pamiec jest 56% zajete, moze to cos podpowie. Loga zrobilem ok.16 a zkopiowanie go na pena zajelo mi 45 min. GMER.txt Odnośnik do komentarza
SOLDERING Opublikowano 19 Maja 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2011 Dzieki wszystkim za odpowiedzi. Juz po klopocie Padl DYSK Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi