Neton85 Opublikowano 15 Maja 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2011 Witam jak poprzednicy mam problem z tą stroną. Zostawienie komputera na 20 min kończy się 3-4 uruchomieniami danej strony, wyłączeniem przeglądarki i mruganiem ekranu. Posiadam 64 bitowy system. Prosił bym o pomoc. Results of screen317's Security Check version 0.99.7 Windows 7 (UAC is enabled) Internet Explorer 8 `````````````````````````````` Antivirus/Firewall Check: WMI entry may not exist for antivirus; attempting automatic update. ``````````````````````````````` Anti-malware/Other Utilities Check: Malwarebytes' Anti-Malware Adobe Flash Player 10.2.159.1 Adobe Reader 9.4.0 - Polish Out of date Adobe Reader installed! Mozilla Firefox (x86 pl..) Firefox Out of Date! ```````````````````````````````` Process Check: objlist.exe by Laurent ``````````End of Log```````````` OTL.Txt Odnośnik do komentarza
Landuss Opublikowano 15 Maja 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2011 A gdzie drugi log z OTL? Niepoprawnie go skonfigurowałeś. Podczas skanu opcja Rejestr - skan dodatkowy ma być zaznaczona na "Uzyj filtrowania" Wykonaj to następnym razem. Uruchom OTL i w oknie Własne opcje skanowania/Skrypt wklej następujący tekst: :Files C:\ProgramData\nircmd.exe C:\ProgramData\operaprefs.ini C:\ProgramData\timerxfile C:\ProgramData\datesavefile C:\ProgramData\varsavefile C:\Users\Neton\AppData\Local\Codecs.exe C:\Users\Neton\AppData\Local\nircmd.exe C:\Users\Neton\AppData\Local\operaprefs.ini :Commands [emptyflash] [emptytemp] Kliknij w Wykonaj skrypt. Zatwierdź restart komputera. Następnie uruchamiasz OTL ponownie, tym razem wywołujesz opcję Skanuj. Pokazujesz nowe logi z OTL. Odnośnik do komentarza
Neton85 Opublikowano 15 Maja 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2011 Wziełem użyłem skrypt z postu https://www.fixitpc.pl/topic/4037-mam-problem-z-qooqlle/ ( użytkownik miał też 64 bitowy system ) :Files C:\ProgramData\nircmd.exe C:\Users\Kuba\AppData\Local\nircmd.exe C:\Users\Kuba\AppData\Local\Codecs.exe C:\Users\Kuba\AppData\Local\operaprefs.ini C:\ProgramData\operaprefs.ini C:\Users\Kuba\AppData\Local\Temp*.html C:\Windows\Streams.zip :Commands [emptyflash] [emptytemp] Tego właśnie i zadziałało Tutaj wyniki OTL OTL(po wpisaniu skryptu).Txt 05152011_121920.txt Odnośnik do komentarza
Landuss Opublikowano 15 Maja 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2011 (edytowane) Prosze nie wykonywać cudzych skryptów tylko ten który ci podałem bo jak widzisz on się nieco różni i nie wszystko zostało usunięte to co podałem. Dla każdego przypadku skrypt pisze się osobno. Edytowane 19 Czerwca 2011 przez picasso 19.06.2011 - Temat zostaje zamknięty z powodu braku odpowiedzi. //picasso Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi