bpm Opublikowano 6 Maja 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2011 (edytowane) Witam serdecznie, przeszukując "kopalnię wiedzy" natknąłem się na dość ciekawy temat dotyczący "polepszania", że tak się wyrażę, własnej sieci w systemach Windows 7, Vista oraz Server 2008. Temat znajduje się tu: http://www.speedguide.net/articles/windows-7-vista-2008-tweaks-2574 Zastosowałem się do zawartych tam porad, ale powiem szczerze, że osobiście praktycznie nie zauważyłem różnicy u siebie (Windows 7 x64), może tylko to, że karta sieciowa "widzi" kilka sieci dookoła więcej. Jednak od razu mówię, że może to być tylko moje osobiste złudzenie. Jak można zauważyć, jest tam trochę zabawy w rejestrze systemu, dlatego jestem ciekaw co na ten temat powiedzą inni użytkownicy w/w systemów, czy warto bawić się po całości czy zastosować tylko kilka zaprezentowanych tweak'ów. Bardzo proszę o opinie. Edytowane 16 Września 2011 przez picasso 16.09.2011 - Temat zostaje zamknięty. Wygasła jego żywotność ustalona zasadami. //picasso Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi