lateekkk Opublikowano 3 Maja 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2011 Posiadam wersję Windows 7 Ultimate 32bit, przy aktualizacji przeglądarki Internet Explorer do wersji 9 pojawia się problem po instalacji, a mianowicie po zrestartowaniu komputera ukazuje się czarny ekran i kursor nic. Wtedy jestem zmuszony przywrócić system do stanu przed instalacją. Czego dotyczy ten problem, czy na stronie Microsoftu mają wersję IE 9 z jakimiś błędami bądź coś nie tak z moim komputerem. Proszę o pomoc. Odnośnik do komentarza
Landuss Opublikowano 3 Maja 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2011 Na początek wgraj Windows 7 Service Pack 1, a dopiero potem próbuj z IE 9. Z reszta już ci to mówiła @picasso więc nie wiem po co ten temat: https://www.fixitpc.pl/topic/3891-qooqlle-problem-win-7-32bit/ Odnośnik do komentarza
lateekkk Opublikowano 3 Maja 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2011 Tylko przypomnę, że przed wyjściem Service Pack 1 do Win 7 instalowałem IE 9 i działało bez problemów lecz nie podchodziła mi ta przeglądarka, a teraz chcę ją zaktualizować by wyeliminować jakiekolwiek problemy z moim komputerem. Odnośnik do komentarza
wieslaw531 Opublikowano 3 Maja 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2011 Tylko przypomnę, że przed wyjściem Service Pack 1 do Win 7 instalowałem IE 9 i działało Instalowałeś wersję IE9 dla systemu przed SP1 i dlatego było OK. a teraz chcę ją zaktualizować by wyeliminować jakiekolwiek problemy z moim komputerem. Teraz próbujesz instalować wersję IE9 dla systemu z SP1 bez SP1. Czy to jest jasne? Odnośnik do komentarza
lateekkk Opublikowano 3 Maja 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2011 A no tak, wszystko jasne. Dzięki wielkie. Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi