jakubzysk Opublikowano 1 Maja 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2011 Witam ma problem z formatowaniem dysku 320GB w laptopie toshiba satellite a mam obraz systemu na dysku i wyskakuje mi taki komunikat : Utworzenie dysku do odzyskania jest niemożliwe. Nie odnaleziono folderu odzyskiwania dysku twardego na drugim dysku pierwszego dysku twardego. Brak prawidłowego środowiska odzyskiwania dysku twardego na tym komputerze. Nie wiem co robić. Proszę o pomoc. Odnośnik do komentarza
ILP Opublikowano 1 Maja 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2011 Instalowałeś jakiś inny system operacyjny, że recovery nie działa? Formatowałeś jakoś ręcznie którąś z partycji? Ewentualnie, czy usuwałeś jakieś foldery z partycji D:\ ? Czy masz wypalone płyty DVD z systemem recovery? Odnośnik do komentarza
Rafael22peb Opublikowano 3 Maja 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2011 (edytowane) Brak folderu HDDRecovery na partycji D a tam byl obraz instalki windowsa no chyba ze jest a program cos niedomaga Edytowane 12 Lipca 2011 przez picasso 12.07.2011 - Temat zostaje zamknięty z powodu braku odpowiedzi autora. //picasso Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi