siwy3461 Opublikowano 23 Kwietnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2011 Poszukuje właśnie takiej oto bootowalnej płyty, ale coś mi nie idzie, na stronie Paragona widnieje tylko Rescue Kit jako CD, a Backup & Recovery jest tylko w formie instalacyjnej. Czy ma ktoś gdzieś jakiegoś linka(chodzi oczywiście o te legalne) do takiej właśnie płytki czy w ogóle taka istnieje? Czy może jest jakiś magiczny sposób na przygotowanie takie płytki. Odnośnik do komentarza
picasso Opublikowano 23 Kwietnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2011 Backup & Recovery jest tylko w formie instalacyjne Ale w spisie cech jest wyliczone, że w interfejsie tego programu jest opcja tworzenia takiej płyty: KLIK. Restore Facilities * New Restore an entire disk, separate partitions image * Updated Restore with Shrink to restore a backup amount of actual data of the image * Create bootable USB Flash drive, CD or DVD to recover your PC on demand . Odnośnik do komentarza
siwy3461 Opublikowano 23 Kwietnia 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2011 Dzięki za szybką odpowiedź, wstępnie przypuszczałem, że może tak być Odnośnik do komentarza
Rafael22peb Opublikowano 23 Kwietnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2011 Dzięki za szybką odpowiedź, wstępnie przypuszczałem, że może tak być Musisz zainstalowac program, zarejestrowac sie bezpladnie (to po to aby firma Ci na maila przesylala co róż info o swoich ofertach) wtedy dostaniesz klucz produktu Program ma mozliwosc stworzenia bootowalnej plyty oraz pendriva obraz ISO programu znajduje sie w jednym z folderów gdzie jest zainstalowany. Jak zrobic obraz partycji, jak odtworzyc obraz partycji tym programem oraz jak zrobic wlasna ukryta partycje recovery z tym programem znajdziesz w Poradnik komputerowy dla kazdego Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi