switch48 Opublikowano 21 Kwietnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2011 Odnośnik do komentarza
Mysza Opublikowano 21 Kwietnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2011 Z okazji Wielkanocy życzę Wam wiosny, wiosny , wiosny !!! Pękających pąków, krokusów i przebiśniegów, topniejących śniegów, ziemi , która zaczyna pachnieć, słońca, które nie tylko świeci, ale wreszcie grzeje. Wiosny w przyrodzie i życiu rodzinnym, w pracy , na koncie bankowym I gdzie tam jeszcze komu zimno. Odnośnik do komentarza
picasso Opublikowano 22 Kwietnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2011 I ja przyłączam się z "żołnierskimi" życzeniami: Odnośnik do komentarza
3oo Opublikowano 22 Kwietnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2011 Happy , and Easter time!Colorfull eggs and lamb in basket! Happy March fool's day! Odnośnik do komentarza
DawidS28 Opublikowano 22 Kwietnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2011 To i ja się dołączę Odnośnik do komentarza
Anonim5 Opublikowano 22 Kwietnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2011 Witam; Ciepłych, pełnych nadziei Świąt Zmartwychwstania Pańskiego, rodzinnego ciepła, radosnych spotkań przy wielkanocnym stole oraz smacznego święconego jajka. Niech te Święta Wielkanocne będą pełne milosci i wiary, niech Chrystus Zmartwychwstały przyniesie wiosenne kwiaty radości, nadziei, spokoju i szczęścia. Wesołych Świąt dla wszystkich użytkowników. Odnośnik do komentarza
Flavius Opublikowano 23 Kwietnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2011 Ja również życzę Wesołych Świąt wszystkim użytkownikom fixitpc.pl Odnośnik do komentarza
Luuk Opublikowano 23 Kwietnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2011 Happy easter! Odnośnik do komentarza
Anonim3 Opublikowano 23 Kwietnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2011 Jaja, pisanki, kurczaczki, zajączki, Jezuski już są, więc bez wklejania obrazków życzę wszystkim smacznego jaja i mokrego dyngusa. Oraz - lekkere eieren en natte dyngus (nie wiem czy automat to dobrze zrozumiał ) Odnośnik do komentarza
wieslaw531 Opublikowano 23 Kwietnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2011 Również życzę wszystkim miłej atmosfery tych świąt. Odnośnik do komentarza
MatiK Opublikowano 23 Kwietnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2011 Wszystkiego najlepszego na święta i wesołego dyngusa. Odnośnik do komentarza
dragolice Opublikowano 23 Kwietnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2011 Przyłączam się do życzeń. Wesołych świąt Wielkanocnych! Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi