tomek2323 Opublikowano 19 Kwietnia 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2011 Otrzymałem wiadomość ze w maju dostane nowy PC, dzięki wszystkim, poradzę sobie i się odezwę jak będzie nowy pc. Odnośnik do komentarza
Anonim3 Opublikowano 19 Kwietnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2011 Ale z tak nietypową rozdzielczością jaką ma ten monitor to zdaje się nie poradzi sobie żadna karta graficzna póki nie zainstaluje się driverów monitora. Pokaż więc zrzut ekranu z menedżera urządzeń z rozwiniętą gałęzią "monitor" SE7EN - nie ma konieczności szukania driverów dla kart nVidii gdzieś indziej niż na stronach nVidii, jeśli chodzi o tę konkretną kartę to te drivery były jedne z lepszych: http://www.nvidia.pl/object/winxp-2k_45.23.html PS: Po zainstalowaniu tego co mi dałeś jak włączam mozille(4) wyskakuje reklama jak reklama? Wklej screena. Odnośnik do komentarza
SE7EN Opublikowano 19 Kwietnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2011 marekW na forum nvidia wiele razy przewija się problem z TNT2 i rozdzielczościami panoramicznymi, zawsze zalecają tam instalację sterowników 67.66, których niestety nie ma już w ich własnym archiwum. Odnośnik do komentarza
Anonim3 Opublikowano 19 Kwietnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2011 marekW na forum nvidia wiele razy przewija się problem z TNT2 i rozdzielczościami panoramicznymi właśnie tu może być problem bo drivery mają wsparcie dla rozdzielczości 1366x768 podczas gdy monitor natywną ma 1360x768 i te 6 pixli to może być ten brakujący obszar. Odnośnik do komentarza
SE7EN Opublikowano 19 Kwietnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2011 Można spróbować użyć programu PowerStrip w celu dostosowania rozdzielczości. Odnośnik do komentarza
tomek2323 Opublikowano 19 Kwietnia 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2011 MarekW już jeśli chodzi o reklamę naprawione, reklama była na niebieskim tle i pisało "You satisfaction your penis?" Czy jakoś tak.http://img848.imageshack.us/i/beztytuuic.jpg/ Tak się składa ze tego programu (powerstrip) używałem do podkręcenia grafiki, co mam robić? Odnośnik do komentarza
SE7EN Opublikowano 19 Kwietnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2011 Są tam opcje dodania niestandardowej rozdzielczości: Więcej przeczytasz TU. Odnośnik do komentarza
tomek2323 Opublikowano 20 Kwietnia 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2011 Klikam ppm na ikonkę na pasku zadań i co dalej PS.Mam polska wersje. Odnośnik do komentarza
SE7EN Opublikowano 21 Kwietnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2011 Dalej to zobacz na stronę którą podałem, trochą samodzielności Odnośnik do komentarza
tomek2323 Opublikowano 21 Kwietnia 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2011 Ta, tylko że klikam tak jak tam jest ale nie mam jednego przycisku. Już mam. Zmieniłem rozdzielczość niestandardową i wszystko działa jak należy. Dzięki wszystkim. Odnośnik do komentarza
Anonim3 Opublikowano 22 Kwietnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2011 nie wierzę, że nie można wybrać natywnej rozdzielczości po zainstalowaniu driverów monitora, sądząc po tym w jaki sposób poruszasz się po zaawansowanych funkcjach ustawień ekranu zapewne masz problem z odznaczeniem którejś z opcji. Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi