artus72 Opublikowano 14 Kwietnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2011 Dzień dobry, pewnego dnia, podczas uruchamiania tytułowego klienta poczty wyskoczył mi monit z prośbą o wpisanie hasła, mimo iż wcześniej nie było takiej potrzeby. Od wystąpienia tego zjawiska upłynęło już trochę czasu, niestety, więc nie potrafię powiedzieć, po jakim szczególnym zdarzeniu napotkałem ów komunikat po raz pierwszy. Może mialo to związek z biblioteką sx32w2.dll, którą pobrałem z netu? Czasem obserwuję też samoczynnie wędrujący kursor myszy. Czy to efekty działania wirusów? Proszę o pomoc i z góry dziękuję GMER.txt Extras.Txt OTL.Txt Odnośnik do komentarza
picasso Opublikowano 14 Kwietnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2011 Nic nie wskazuje na infekcję. Tylko skasuj ten folder sponsora: [2011-04-11 12:42:10 | 000,000,000 | ---D | M] -- C:\Documents and Settings\Artur\Dane aplikacji\PriceGong pewnego dnia, podczas uruchamiania tytułowego klienta poczty wyskoczył mi monit z prośbą o wpisanie hasła, mimo iż wcześniej nie było takiej potrzeby To mogła być czkawka połączenia. Do wertowania artykuł w MozillaZine: KLIK. Czasem obserwuję też samoczynnie wędrujący kursor myszy. Jaki typ myszki, jaka podkładka? . Odnośnik do komentarza
artus72 Opublikowano 14 Kwietnia 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2011 Myszka optyczna, podkładka (i jednocześnie kalendarz) o delikatnie chropowatej powierzchni (przezroczyste tworzywo o grubości ok. 0,5mm - pod spodem kartki papieru z nadrukiem). Prezent od dostawcy internetu Odnośnik do komentarza
picasso Opublikowano 14 Kwietnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2011 podkładka (i jednocześnie kalendarz) o delikatnie chropowatej powierzchni (przezroczyste tworzywo o grubości ok. 0,5mm - pod spodem kartki papieru z nadrukiem) Czyli przez to "przeźroczyste" prześwituje nadruk/wzór? Jeśli dobrze sobie to wyobrażam, to ta podkładka nie pod myszkę optyczną. Optyczne wymagają całkowicie jednolitej powierzchni, bez żadnych wzorów, by światło odbijało się prawidłowo. Odnośnik do komentarza
artus72 Opublikowano 14 Kwietnia 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2011 Tak, przez przezroczystą powierzchnię widać facjatę jednej z bohaterek serialu "Gotowe na wszystko" [wydaje mi się, że to Eva Longoria Parker, mniam ] no to teraz już wiem, co jest winowajcą Dziękuje bardzo za pomoc i pozdrawiam. Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi