Iglee Opublikowano 19 godzin temu Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 godzin temu Witam, ostatnio wyłaczył mi się awaryjnie komputer i coś się pokiełbasiło w systemie, po włączeniu nie mam internetu, jakiś problem z odnawianiem się IP, próbowałam zadziałać z komend ipconfig/release i ipconfig/renew, ale otrzymuję taki komunikat: Inne komunikaty to np. Win XP ;P Modem Huawei E3131, oprogramowanie Play Online Czy ktoś ma jakiś pomysł, jak to naprawić?? Pozdrawiam! PS. Przepraszam, jeśli nie ten dział.. Odnośnik do komentarza
Illidan Opublikowano 13 godzin temu Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 godzin temu Nadal korzystasz jeszcze z Windows XP? Nie sądzisz, że najwyższy czas coś świeższego zainstalować na laptopie? Co z Punktami przywracania systemu kiedy było Ok? Co to było za włączenie awaryjne? BSOD? Spróbuj zresetować protokoły sieciowe w "CMD", wpisz komendy: netsh winsock reset netsh int ip reset all netsh winhttp reset proxy ipconfig /flushdns netsh firewall reset Każdą komendę wpisz, wklej osobno i po kolei zatwierdzaj klawiszem "Enter". Jak sytuacja ze sterownikiem do karty sieciowej wygląda? Nie ma jakiegoś błędu w "Menedżer Urządzeń"? Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi