arthy Opublikowano Środa o 08:40 Zgłoś Udostępnij Opublikowano Środa o 08:40 chcialem miec mozliwosc dyktowania notatek po polsku, ale sie nie da. podaczas instalacji polish language package nie ma nawet do wyboru voice recognition. czy to problem mojej wersji windowsa 10 czy moze to ogolnie znany fakt , ze windows olal Polske w tej kwestii? edit: moj build sys to: Edition Windows 10 Pro Version 2009 Installed on 3 kwi 2022 OS Build 19045.5608 moze pozniejsze wersje wspieraja polski? Odnośnik do komentarza
Illidan Opublikowano Środa o 19:00 Zgłoś Udostępnij Opublikowano Środa o 19:00 Nie ma wsparcia dla naszego języka, tak samo nie da się sterować Windows. Jedynie alternatywne rozwiązanie jakieś, inny program do tego typu akcji. Odnośnik do komentarza
arthy Opublikowano Środa o 20:04 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano Środa o 20:04 obszedlem problem bardzo na okolo wiec jakby po temacie, ale chcialem jeszcze zapytac czy Win 11 wspiera polish voice recognition? Odnośnik do komentarza
Illidan Opublikowano Czwartek o 18:43 Zgłoś Udostępnij Opublikowano Czwartek o 18:43 Tak, Windows 11 wspiera polski rozpoznawanie głosu. Możesz używać funkcji rozpoznawania mowy zarówno w systemie operacyjnym, jak i w aplikacjach, takich jak Microsoft Office. Aby włączyć rozpoznawanie głosu w języku polskim, Przejdź do Ustawienia >> Ułatwianie dostępu >> Mowa Nie wiem, jak to będzie działać w praktyce, nie używałem tej opcji. Odnośnik do komentarza
arthy Opublikowano Czwartek o 19:29 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano Czwartek o 19:29 OK, dzieki za informacje. Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi