kacper6768 Opublikowano 23 Lutego Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Lutego Na stronie ionternetowej https://www.ghostscript.com/releases/index.html są dostępne 2 wersje Ghostscript 32 i 64 bitowa. Czy na 64 bitowym Windowsie instalować tylko 64 bitową wersję Ghostscript? Czy gdybym na 64 bitowym Windowsie używał aplikacji graficznych 32 bitowych to czy te 32 bitowe aplikacje widziałyby 64 bitowego Ghostscripta czy lepiej na wszelki wypadek zainstalować 32 i 64 bitowego Ghostscripta? Do czego służą pozostałe wersje Ghostscripta? Cytat Postscript and PDF interpreter/renderer: Ghostscript PCL5/PCL XL (PXL) interpreter/renderer: GhostPCL XPS interpreter/renderer: GhostXPS GhostPDL Source (includes all the above products in one archive): GhostPDL Odnośnik do komentarza
Illidan Opublikowano 24 Lutego Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Lutego Jaki masz system? Jak masz system 64 Bit, instaluj aplikację 64 Bit. W systemie 32 Bit nie działają aplikacje 64 Bit. System 64 Bit emuluje środowisko dla aplikacji 32 Bit i one działają w systemie 64 bit tak samo jak w 64 bit. Główną różnicą między aplikacjami 32- i 64-bitowymi jest to, że aplikacje 32-bitowe mogą wykorzystać maksymalnie 4 GB pamięci RAM, podczas gdy aplikacje 64-bitowe mogą używać znacznie więcej. Za możliwość uruchamiania programów 32 bitowych w Windows x64 odpowiada zaimplementowana, specjalnie do tego celu, warstwa translacyjna o nazwie WoW64 (WindowsOnWindows64). Pliki emulatora zlokalizowane są w katalogu Windows\System32\WOW64 na partycji systemowej. Jak moja odpowiedź nie wyczerpuje twojej ciekawości, to więcej informacji na ten temat znajdziesz w ... internecie, ja nie mam aż tak dużej wiedzy na ten temat i nie mam zamiaru tu artykułów sieci przepisywać. Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi