ricardo590 Opublikowano 7 Lutego Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Lutego dalszy etat walki z tv kablowa , byłem w bok i wychodzi , że zaginął im dekoder i zwalają na mnie ze ja go mam ,w tym problem ,że technik zawsze zabierał stary po wymienię , teraz mówią ,że błąd w systemie nie technika że nie wpisał odebranie starego , ale noty nie prostują , mieli dzwonić i nie dzwonią , masakra Odnośnik do komentarza
Illidan Opublikowano 8 Lutego Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Lutego W logach nic nie ma. Jedynie do usunięcia jedno zadanie, które do niczego nie prowadzi i raz jeszcze usuniemy pliki tymczasowe. Uruchom FRST. Skopiuj zawartość podaną niżej i nigdzie nie wklejaj-FRST sam znajdzie "fixlist" w schowku systemowym. Spoiler Start:: Task: {43bb1842-9b65-47d9-be71-898020740778} - Brak ścieżki do pliku. <==== UWAGA EmptyTemp: End:: Fixlist przeznaczona tylko dla autora tematu! W FRST kliknij opcję "Napraw" (Fix). Pokaż raport "fixlog.txt", który otrzymasz po restarcie komputera. Dobrze, że to wyjaśniłeś, następnym razem jak idziesz do BOK, taka rada, włącz dyktafon w telefonie i nagrywaj rozmowę, bo takie rzeczy się mogą potem w razie czego przydać. Miejmy nadzieje, że na tym koniec będzie z tym dekoderem. Odnośnik do komentarza
ricardo590 Opublikowano 8 Lutego Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Lutego https://justpaste.it/avxrh miałem problem do frst nie może znaleźć pliku , tak było i tamtym razem nie wiem w czym problem , ale mi się to udało Odnośnik do komentarza
Illidan Opublikowano 8 Lutego Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Lutego Ok, wszystko zrobione. Także jak masz problem dalej z przeglądarką, to zrób co mówiłem. Odnośnik do komentarza
ricardo590 Opublikowano 8 Lutego Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Lutego OK, dziekuje bardzo za pomoc Odnośnik do komentarza
Illidan Opublikowano 8 Lutego Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Lutego Unuń w takim razie FRSt i jego kwarantannę: C:\\FRST A do pogadania o dostawcy internetu w razie czego zapraszam na Priv.😉 Pozdrawiam. Odnośnik do komentarza
ricardo590 Opublikowano 9 Lutego Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Lutego tak , usunalem , jak cos to napisze na priv Odnośnik do komentarza
Illidan Opublikowano 13 Lutego Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Lutego Podaję Ci tutaj w temacie wzór na zerwanie umowy w razie czego, bo plików w rozmowie na Privie na tym forum nie da się ę przysyłać, a nie chce mi się kombinować innymi drogami teraz... Odnośnik do komentarza
ricardo5900 Opublikowano 13 Lutego Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Lutego witam musiałem założyć nowe konto , bo nie pamiętałem e mail skąd się logowałem , dziś anulowali mi ta notę , mam nadpłatę , atak był skuteczny nie udało się im mnie naciągnąć Odnośnik do komentarza
Illidan Opublikowano 13 Lutego Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Lutego Ok, dobrze, oby na tym był koniec. Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi