Skocz do zawartości

Program do automatycznego usuwania muzyki z plików mp3

kacper6768

Rekomendowane odpowiedzi

Czy jest dla 64 bitowego Windowsa 10 (darmowy lub płatny) program lub (darmowa strona internetowa) do automatycznego usuwania muzyki z długiej wielogodzinnej audycji w formacie mp3 gdzie tam co ileś minut odtwarzają jakąś piosenkę. Da się to zrobić ręcznie w dowolnym i darmowym edytorze dźwięku ale ja chcę żeby mi to program albo strona internetowa automatycznie zrobiła. Program się raz kupuje to miałbym go na zawsze ale gdy się opłaca stronę internetową to w każdej chwili może zniknąć to jeśli onlinowe usuwanie muzyki to tylko darmowe rozwiązania. Automatyczne usuwanie dźwięku online ma na wszystkich ostronach internetowych które znalazłem limity na przykład do 100 MB ale te nagranie https://rumble.com/v6asx8v-radiowizja-19012025-start-18.00.html?e9s=src_v1_ucp ma 266 MB i nie chce mi się dzielić nagrania i części po 100 MB każdą i je osobno wrzucać i jak musi mieć ograniczenie to do 500 MB. Czy program albo strona internetowa do automatycznego usuwania muzyki w długich audycjach z plików mp3 muszą mieć wbudowane AI (sztuczną inteligencję) i czy karta graficzna albo procesor musi mieć do tego wbudowany chip AI (sztucznej inteligencji) żeby taka opcja w programie działała? Chodzi mi o automatyczne usuwanie fragmentów muzyki z plików mp3 żeby skrócić czas plików długości plików mp3 o czas muzyki. Opcja Vocal Remover nie usuwa całkowicie całej muzyki ani nie skraca czasu pliku MP3 o czas muzyki. Funkcja ta jest zaprojektowana głównie do usuwania wokali (głównie głosów śpiewających lub mówionych) z nagrania, ale nie pozbawia nagrania pozostałej muzyki.

Pomoc jest darmowa, ale proszę rozważ przekazanie dotacji na utrzymanie serwisu: klik.