nowak111 Opublikowano 9 godzin temu Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 godzin temu Wykonalem fixlist, tu jest fixlog Fixlog.txt Niestety komputer nadal sie nie uruchamia. ☹️ Odnośnik do komentarza
Groszexxx Opublikowano 8 godzin temu Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 godzin temu Dobrze, że Illidan wyjasnij co masz z tym zrobić. Jeszcze raz przepraszam, ale coś ważnego się pojawiło. Everything to program do wyszukiwania. Używam go i polecam. Nie było trzeba go usuwać, ale to bez znaczenia. Natomiast to, że nie działa dalej SFC jest smutne. Nie mogłem dokończyć pisania posta ostatnim razem, byłem jeszcze w trakcie sprawdzania sum kontrolnych. Dla explorer i wininit są takie same jak u mnie, reszty nie zdążyłem. Widzę ostatnią możliwość: spróbować uruchomić winRE z instalki Windows. Zdarzyło mi się w mojej karierze, więcej niż jeden raz, chociaż i tak raczej na palcach jednej ręki policzyć, że SFC tam zaskoczyło, mimo problemów w tym z dysku. Nie potrafię tego wyjaśnić. Jeżeli masz możliwość skompresować folder Windows i wrzucić na jakiś hosting - to zobaczyłbym czy dałoby radę ten system ożywić. Mogę na to poświęcić jeden wieczór. Na ten moment kończą mi się pomysły. Zrób jeszcze po tym czyszczeniu w FRST jeszcze jeden log, jednej rzeczy tam nie usunęło. Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi