brandowawa Opublikowano 8 Listopada Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Listopada Witam, czy możecie powiedzieć jak pozbyć się outlook new i pozostać przy starym programie poczta. Od jakiegoś czasu odinstalowuję nową wersje i ona się ciągle sama instaluje. A że mi się nie podoba to chciałem zostać przy starej wersji programu pocztowego. Odnośnik do komentarza
rrob Opublikowano 8 Listopada Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Listopada Może to coś pomoże, tylko musisz przetłumaczyć stronę na polski https://www.xda-developers.com/this-trick-frees-your-windows-pc-from-new-outlook/ Odnośnik do komentarza
Illidan Opublikowano 8 Listopada Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 5 godzin temu, brandowawa napisał(a): Witam, czy możecie powiedzieć jak pozbyć się outlook new i pozostać przy starym programie poczta. Od jakiegoś czasu odinstalowuję nową wersje i ona się ciągle sama instaluje. A że mi się nie podoba to chciałem zostać przy starej wersji programu pocztowego. Nic dziwnego, domyślnie stara aplikacja pocztowa jest zastępowana w Windows programem "Outlook", więc albo szukanie alternatywnych programów, jeśli "Outlook" Ci nie leży, jak np. "Thubnderbird", Blumail", "Ferdium" itp. Innym sposobem jest jak podał kolega wyżej szukanie hacków, aby zachować starą aplikację pocztową. Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi