Max17b Opublikowano 16 Września Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Września Dzień dobry, po nowej instalacji systemu Windows w aplikacji Oczyszczanie dysku > oczyść pliki systemowe, wyświetlają mi się do usunięcia poprzednie instalacje systemu Windows. Czy można je bezpiecznie usunąć za pomocą tej aplikacji? Czy może lepiej je zostawić? W tych folderach Windows.old zweryfikowałem wszystkie foldery i nie ma tam nic, co mogłoby mi się jeszcze przydać. Pozdrawiam Odnośnik do komentarza
Max17b Opublikowano 16 Września Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Września Teraz widzę, że są dwa foldery Windows.old i Windowss.old.000. Czy po usunięciu poprzednich instalacji systemu za pomocą oczyszczanie dysku zostaną one usunięte? Nie spowoduje to błędów lub awarii systemu? Odnośnik do komentarza
Illidan Opublikowano 16 Września Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Września Jak nie masz zamiaru wracać do poprzedniej wersji Windows, czy też instalowałeś system bez formatowania dysku, dlatego powstał ten katalog ze starą wersją systemu. Sprawdziłeś, nic tam nie ma, to możesz śmiało usunąć, zaznaczając te wersje systemu w "Oczyszczaniu dysku". Odnośnik do komentarza
Max17b Opublikowano 17 Września Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Września Dzięki za odpowiedź Illidan. Temat do zamknięcia. Odnośnik do komentarza
Illidan Opublikowano 17 Września Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Września Nie ma za co. Pozdrawiam. Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi