Kubayo Opublikowano 15 Sierpnia Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia Siemanko wszystkim . Zwracam się do was o pomoc ponieważ jakiś czas temu kupiłem xbox one s i nie mogę grać w Coda. Za pierwszym razem jak uruchamiam konsole odrazu wyskakuje mi powyższy błąd. Resetowałem modem , odłączałem od kontaktu , można powiedzieć że próbowałem już wszystkiego . Dopiero gdy uruchomie na nowo konsole to łączy mi Internetem lecz to też na dłuższą metę nie zdaje egzaminu ponieważ zagram 3 mecze , wchodzi lag i znowu to samo . Proszę o pomoc i z góry dziękuję. Odnośnik do komentarza
Kubayo Opublikowano 15 Sierpnia Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia Wyskakuje mi taki błąd Odnośnik do komentarza
Illidan Opublikowano 15 Sierpnia Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia Jakiego masz dostawcę internetu, jakie parametry łącza? Spróbuj inną siecią, jak masz możliwość się podpiąć. Spróbuj nawet Hotspota zrobić z telefonu dla testu. Odnośnik do komentarza
Kubayo Opublikowano 17 Sierpnia Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia Jeśli chodzi o dostawcę to mam Gordzielika . Prędkość mam 512Mb/s ale jak sprawdzam na konsoli prędkość to nawet do 560 mb/s mam . Odnośnik do komentarza
Illidan Opublikowano 17 Sierpnia Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia Ciężko powiedzieć, co może być nie tak. Jak inne gry? Sprawdzałeś? Jesteś podłączony po kablu, czy WiFi? Jak rozłączy cię z serwerami gry, to konsola ogólnie jest online, czy też offline? Ogólnie ten błąd oznacza (Hueneme-Concord) w Call of Duty problemy z połączeniem internetowym. Może być spowodowany słabym sygnałem, błędami serwera lub innymi problemami technicznymi związanymi z grą. https://www.oneesports.gg/call-of-duty/how-to-fix-hueneme-concord-mw3/ Odnośnik do komentarza
Kubayo Opublikowano 18 Sierpnia Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia Jeśli chodzi o gry to mam tylko MW3 i MW2. Teraz właśnie mnie wyrzuciło i było napisane : ,, oczekiwanie na przekaźnik ". Chwilę odczekałem i znowu utracono połączenie z serwerem . Jutro będę dzwonić do dostawcy Internetu. Możliwe że to coś od niego. A konkretnie myślę że to wina modemu. Odnośnik do komentarza
Kubayo Opublikowano 18 Sierpnia Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia Grę nie dawno instalowałem na nowo ponieważ zakupiłem nową konsolę. Odnośnik do komentarza
Illidan Opublikowano 18 Sierpnia Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia Gdyby problem dotyczył komputera, to można by było jeszcze coś pokombinować, ale z konsolą to raczej już nie za bardzo. Kontaktuj się z dostawcą, ja bym wpierw jak pisałem, sprawdziłbym gdzie indziej, na innym łączu jeszcze, może u kolegi itp. Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi