NamirFaran Opublikowano 13 Sierpnia Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia Po z formatowaniu systemu operacyjnego instalator predator sense przestaje działać pod koniec instalacji co blokuje mi możliwość zarządzania wentylatorami i powoduje bardzo wysokie temperatury na gpu oraz cpu przy jakim kolwiek obciążeniu Odnośnik do komentarza
Illidan Opublikowano 13 Sierpnia Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia Masz jakiś komunikat o błędzie? Wyświetla się coś? Co pisze w dzienniku zdarzeń ewentualnie? Zaktualizuj system, jeśli po reinstalacji tego nie zrobiłeś i zobacz działanie programu. Sprawdź także, czy nie ma nowszej wersji oprogramowania. Odnośnik do komentarza
NamirFaran Opublikowano 14 Sierpnia Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 9 godzin temu, Illidan napisał(a): Masz jakiś komunikat o błędzie? Wyświetla się coś? Co pisze w dzienniku zdarzeń ewentualnie? Zaktualizuj system, jeśli po reinstalacji tego nie zrobiłeś i zobacz działanie programu. Sprawdź także, czy nie ma nowszej wersji oprogramowania. Błędu żadnego nie ma tylko instalator się zatrzymuje, System mam zaktualizowany do najnowszej wersji, Wersja programu jest tylko jedna dostępna na stronie producenta więc zakładam że jest to najnowsza wersja, W dzienniku zdarzeń podczas próby instalacji widać błąd Nie można uruchomić usługi. System.NullReferenceException: Odwołanie do obiektu nie zostało ustawione na wystąpienie obiektu. w IronCity.Core.Server.CoreServer.Start() w XtuService.XtuService1.OnStart(String[] args) w System.ServiceProcess.ServiceBase.ServiceQueuedMainCallback(Object state) podsyłam parę ss które pokazują folder instalatora predator sense, moment instalacji na której się zatrzymuje oraz dziennik zdarzeń Odnośnik do komentarza
Illidan Opublikowano 14 Sierpnia Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia NIe wiem, jakie ten program ma wymagania, ale może po prostu brakuje w systemie jakiegoś składnika, który jest potrzebny do uruchomienia tego programu, a który był w poprzedniej instalacji. Może chodzi Microsoft Redistibutable Visual C++,ewentualnie o NET.Framework? Patrzyłeś czy program ten ma jakieś wymagania? Spróbuj też instalacji jako administrator, kliknij na instalkę p. p. myszy i wybierz z menu "Uruchom jako administrator". Wyłącz też antywirus na czas instalacji, może on coś blokuje, ale to raczej nie to, bo jakoś o tym stosowany komunikat. Zainstaluj że strony producenta także wszystkie sterowniki. Odnośnik do komentarza
NamirFaran Opublikowano 14 Sierpnia Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 22 minuty temu, Illidan napisał(a): NIe wiem, jakie ten program ma wymagania, ale może po prostu brakuje w systemie jakiegoś składnika, który jest potrzebny do uruchomienia tego programu, a który był w poprzedniej instalacji. Może chodzi Microsoft Redistibutable Visual C++,ewentualnie o NET.Framework? Patrzyłeś czy program ten ma jakieś wymagania? Spróbuj też instalacji jako administrator, kliknij na instalkę p. p. myszy i wybierz z menu "Uruchom jako administrator". Wyłącz też antywirus na czas instalacji, może on coś blokuje, ale to raczej nie to, bo jakoś o tym stosowany komunikat. Zainstaluj że strony producenta także wszystkie sterowniki. Pobrałem obie te rzeczy ale nie stety nic to nie zmieniło ale dzięki wielkie za pomoc Odnośnik do komentarza
NamirFaran Opublikowano 14 Sierpnia Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia Myślę że to jest coś związanego z serwisem xtu Intela bazując to podejrzenia na części błędy z dziennika zdarzeń "XtuService.XtuService1.OnStart(String[] args)" Odnośnik do komentarza
Illidan Opublikowano 14 Sierpnia Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia Ok, także pobierz jeszcze wszystkie aktualizacje jak pisałem, systemu sterowników, bo nie przez czy to zrobiłeś. I właśnie może to rozwiąże problem. Próbowałeś instalacji jako administrator? Odnośnik do komentarza
NamirFaran Opublikowano 14 Sierpnia Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia Godzinę temu, Illidan napisał(a): Ok, także pobierz jeszcze wszystkie aktualizacje jak pisałem, systemu sterowników, bo nie przez czy to zrobiłeś. I właśnie może to rozwiąże problem. Próbowałeś instalacji jako administrator? czarna magia zainstalowałem wszystkie takie rzeczy które mogą do głowy przyjść upewniłem się że wszystko jest zaktualizowane oraz uruchomiłem to jako administrator nic się nie zmieniło Odnośnik do komentarza
NamirFaran Opublikowano 14 Sierpnia Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia udało mi się to naprawić wystarczyło się pobawić trochę w plikach bo jednak to się instalowało tylko że instalator się zacinał wizualnie na tamtym momencie i trzeba było włączyć każdy osobny plik pojedynczo Odnośnik do komentarza
Illidan Opublikowano 15 Sierpnia Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia Aha, czyli wygląda na to, że winna jest aplikacja. Ok, jak wszystko działa to nie ma co rozwodzić się na tym dalej. Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi