rafi2024 Opublikowano 24 Lipca Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Lipca Witam. Otworzyłem plik .so za pomocą apki notatnik jak mogę zresetować daną aplikację aby nie miała przypiswanej aplikacji do otwierania? Kiedys to robiłem ale zapomniałem jak sie to robiło i gdzie. Aktualnie właściwości pliku wygladają tak A chcialbym aby to wygladało tak: EDIT!!!!!!! Znalazlem ten plik w rejestrze, czy usunięcie tego wpisu spowoduje jakieś szkody? Czy też może rozwiąże moj dylemat? Odnośnik do komentarza
Illidan Opublikowano 24 Lipca Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Lipca Pokażę na przykładzie Windows 11, nie wiem, jaki masz system, bo tego nie napisałeś. Ale zobacz ten filmik: Odnośnik do komentarza
rafi2024 Opublikowano 25 Lipca Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Lipca podziałało to samo z innego źródła. Odnośnik do komentarza
Illidan Opublikowano 25 Lipca Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Lipca Nie ważne, grunt, że podziałało, a filmik i temat tutaj może okaże się pomocny dla kogoś innego :-) . Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi