DragonFire Opublikowano 9 Kwietnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2011 Moje uszanowanie Państwu Dzisiaj pytam was o to, czy znacie jakis program do backupu danych, a może to sie nazywa synchronizowania? Potrzebuje coś tworzącego lustrzaną kopię x katalogu w x miejscu. Na razie mam obczajony SyncToy, który sprawdza sie wyśmienicie, lecz posiada kilka błędów, które go zamrażają podczas wyszukiwania zmian na jakiś czas i to jest nie do zniesienia. Odnośnik do komentarza
Traxter Opublikowano 9 Kwietnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2011 Jeśli chcesz utrzymywać identyczną zawartość w dwóch miejscach jednocześnie, to jest to synchronizacja. Tylko nie wiem czy synchronizacja dwóch katalogów ma być jedno czy dwustronna. A do tego możesz przetestować: SyncBack, Synkron, Allway Sync, DSYNCHRONIZE, GoodSync2Go, FreeFileSync, DirSyncPro. Wszystkie umożliwiają synchronizację katalogów, mogą pracować w trybie automatycznym np. za pomocą harmonogramu zadań i do tego są za FREE. Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi