Punisher2010 Opublikowano 8 Kwietnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2011 XP nie zapamiętuje ustawień okien, tj. ustawiam sobie np. otwieranie notatnika jako zmaksymalizowany, to fakt działa. Ale jak otwieram dokument z notatnika to nie jest od zmaksymalizowany. I tak jest ze wszystkimi oknami. Nie wiem czemu tak się dzieje, ale problem występuje od czasu użycia TuneUp Ultilities 2011 Odnośnik do komentarza
picasso Opublikowano 9 Kwietnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2011 Z zapamiętywaniem wymiarowania okien Notatnika zawsze był problem w XP, to stary bug. Można sobie poradzić w inny sposób, stosując program który steruje rozmiarem otwieranych okien np. darmowy AutoSizer. Odnośnik do komentarza
Punisher2010 Opublikowano 9 Kwietnia 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2011 Wcześniej wszystko działało ok, ale problem dotyczy nie tylko notatnika (w przypadku notatnika dotyczy to tylko samych jego dokumentów, bo sam notatnik z skrótu otwiera sie tak jak ustawilem), bo np. okienko uruchom też za każdym razem jest w tym miejscu gdzie system chce a nie gdzie ja je dałem Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi