knugi Opublikowano 3 Maja Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Maja Dzień dobry, borykam się z takim problemem, iż komputer w losowych momentach odtwarza dźwięk rozłączanego urządzenia. Tak jakbym wyjął pendrive. Potrafi nawet 3 dźwięki wydać w przeciągu sekundy. Dzieje się to teraz częściej i już mnie denerwuje. Komputer pracuje tak samo jak zawsze, czyli dobrze, wszystko działa tylko ten uciążliwy dźwięk. Odkąd się to zaczęło? Nie wiem dosyć dawno ale to było jakby jednorazowe raz na tydzień potem raz dziennie, a teraz w przeciągu godziny potrafi tak z 100 razy. Znalazłem jakiś poradnik na internecie, aby uruchomić dziennik zdarzeń i mam takie coś: Lecz nic mi to nie mówi co to może być za sprzęt. W załącznikach wstawiam też logi z FRST. Pozdrawiam FRST.txt Shortcut.txt Addition.txt Odnośnik do komentarza
knugi Opublikowano 3 Maja Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Maja Okej, już doszedłem jaki to sprzęt i jest to czytnik kart MODECOM taki duży. I pewnie on się już psuje i dlatego występują te dźwięki. Przepraszam za zbyt szybkie zapytanie o pomoc. Pozdrawiam Odnośnik do komentarza
Illidan Opublikowano 3 Maja Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Maja Właśnie miałem pisać, że to coś podłączone do USB... Możesz na razie w Ustawieniach systemu, w zarządzaniu dźwiękiem wyłączyć ten dźwięk. Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi