Bonifacy Opublikowano 17 Kwietnia Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia @iJuliusz - Ty masz masz jakieś uprzedzenia do VERMOX'a z forum DP? Mój ziom zamieścił tam temat pt: " Bartek nie baw się w archeologa" o treści którą sobie skopiowałem: "Bartek nie baw się w archeologa @Bartek7000 - Twój temat przypięty dotyczący GMER https://forum.dobreprogramy.pl/t/dezynfekcja-narzedzia-usuwajace/663923 vs. https://www.fixitpc.pl/topic/60-diagnostyka-infekcje-typu-rootkit/ Widzisz, że to co jest w ramce od Picasso, nie znaczy to samo co wiekopomnie stworzyłeś w zamkniętym?" ... ...po czym po dwóch dniach Ty - @iJuliusz jako moderator i zausznik @Bartek700 usnąłeś post VERMOX'a bez ŻADNEGO komentarza! Treść zawartego tam postu mówi wszystko. Coś/czegoś nie zrozumiałeś? @picasso : Przepraszam, ale jakby @iJuliusz miał uwagi odnośnie GMER - wytłumacz mu na czym polega bezssens zamieszczenia tego tematu przypiętego/zamkniętego na forym Dobreprogramy w dziale (nie)Bezpieczeństwo... PS. O matko jak mnie tutaj długo nie było. Pozdro dla starych znajomych! Widzę, że iJuliusz jest i tu moderatorem. Pisasso, @Groszexxx - nie dajcie mu chociaż TU usunąć postu :) Odnośnik do komentarza
iJuliusz Opublikowano 17 Kwietnia Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia Witaj @Bonifacy Wygląda, że kogoś nieświadomie rozzłościłem moim zachowaniem. Przepraszam, Faktem jest, że Bartek przerabiał przypięte posty i akurat mnie poprosił o przypinanie nowych postów, mógł poprosić Radka, ale ja akurat byłem zalogowany Zajmował się tym wcześniej i nie wnikałem w ich merytoryczną zawartość, wiedząc, że gdy skończy, będzie można przeanalizować treści (sobota w nocy, to nieodpowiedni moment) Najważniejsze informacje przekazał. Do Vermoxa nic nie mam i nigdy nie miałem. Rozpoczął temat, który jak również ja uważam, powinien skierować bezpośrednio do Bartka w prywatnej wiadomości, a Moderatora poprosić o reakcję Dlaczego tego nie zrobił w taki sposób? Chciał go ośmieszyć? Nikt do tego czasu merytorycznie nie odpisał, nikt nie zgłosił posta Podobnie jest tutaj, nie napisałeś bezpośrednio do mnie, ale utworzyłeś temat w nieodpowiednim dziale i to jeszcze na Forum, które nie ma nic wspólnego z DP. Przychodzisz tu po 'jakimś czasie'. Próbujesz rozpętać burzę w szklance wody. Zarzucasz mi brak odwagi i zausznictwo. Zakładasz, że każde zgłoszenie problemu do moderatora to jest donosicielstwo? Skasowany temat przywróciłem i wyjaśniłem całą sytuację Miałem odwagę przyznać się do błędu. Szkoda tylko, że angażujesz w to wszystko tak wiele osób Pozdrawiam serdecznie Juliusz Odnośnik do komentarza
zbycho Opublikowano 17 Kwietnia Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia Godzinę temu, iJuliusz napisał(a): Podobnie jest tutaj, nie napisałeś bezpośrednio do mnie, ale utworzyłeś temat w nieodpowiednim dziale i to jeszcze na Forum, które nie ma nic wspólnego z DP. Przychodzisz tu po 'jakimś czasie'. To po co mu tu odpowiadasz? Zignoruj go. Tu od dawna cisza i tylko nowości które Picasso wstawi. Od "naparzania" sie kijami sa DP Pozdrawiam zbycho ( a moze Yakii 😀) Odnośnik do komentarza
picasso Opublikowano 17 Kwietnia Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia Temat zostanie zamknięty. Bardzo Was proszę takie spory załatwiajcie tam gdzie należy (forum źródłowe). Do licha, nie mam pojęcia co się tam dzieje. Warto podkreślić, że @iJuliusz prowadzi całkowicie niezależną działalność na różnych forach. Na moim forum został oficjalnym pomocnikiem ze względu na udział w szkoleniu na BleepingComputer i pozytywną opinię przekazaną mi w kuluarach od nauczycieli prowadzących. Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi