Mixmak Opublikowano 12 Kwietnia Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia Dzień dobry, wiem że ADS-y nie są wielkim złem, ale chciałbym wiedzieć, czy mogę je wszystkie skasować bez negatywnych konsekwencji. Możliwość skasowania zapewnia mi mój "Ashampoo WinOptimizer" jednakże nie wiem, czy kasowanie wszystkich jest celowe...? Odnośnik do komentarza
Illidan Opublikowano 12 Kwietnia Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia Możesz stosować, przypuszczam że w razie czego dane oprogramowanie utworzy je ponownie. Możesz pokazać jeszcze tu zdjęcie jak to wygląda i co dokładnie program znajduje. Odnośnik do komentarza
Mixmak Opublikowano 13 Kwietnia Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia Dziękuję za odpowiedź. Skaner Ashampoo wszystkie te pliki ADS (z wyjątkiem jednego) kwalifikuje jako "popularne". Załączam dla przykładu mały wycinek skanu, gdyż całość jest zbyt wielka, aby ją tu odtworzyć. Odnośnik do komentarza
Illidan Opublikowano 13 Kwietnia Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia Nie ma tu nic niepokojącego, to co jest na zdjęciu pochodzi z przeglądarki Edge. Także możesz czyścić, ale i tak na nowo te strumienie zostaną pewnie utworzone. Jeśli masz jakieś problemy z systemem, zauważyłeś coś niepokojącego, to lepiej do sprawdzenia wykonaj logo programem FRST. Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi