leroypl Opublikowano 25 Marca Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Marca Dzień dobry, Prosiłbym o sprawdzenie logów, wydajność laptopa gamingowego mojej dziewczyny wydaje się pogarszać. Pojawiają się dziwne objawy np. pulpit co jakiś czas wygląda jakby się odświeżał (ikony mrugają co jakiś czas) lub podczas korzystania z samego steama potrafi on się zwiesić i wyłączyć bądź okno przęglądarki steamowej potrafi się zrobić czarne i nie wyświetlać treści. Wydajność w grach też wydaje się spadać, niektóre gry, które wcześniej działały poprawnie teraz wydają się działać gorzej, loadingi trwają zdecydowanie dłużej. Nie wiem czy mogłoby to być spowodowane niską ilością RAM, w planach mam dołożenie kości. Laptop to Acer Nitro AN515-52, Win10. Dziękuję za poświęcony czas, pozdrawiam. Shortcut.txt FRST.txt Addition.txt Odnośnik do komentarza
Illidan Opublikowano 26 Marca Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Marca A temperatury sprawdzałeś? Podczas normalnej pracy i jakie są podczas gry? Jaki masz tam dysk twardy? Poza SSD zwykły HDD? Pokaż screen z darmowego programu Crystal Disko Info. Zobaczymy parametry dysku i jego kondycję. Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi