kerpal Opublikowano 14 Września 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Września 2023 Witam, dziwna sytuacja, chciałem sobie pograć ale na moim internecie (netia) nie działa strona internetowa worldwar3.com Próbowane na Chrome, Edge, Firefox > na PC oraz na smartfonie na tym samym internecie tylko na WiFi Natomiast na danych komórkowych na smartfonie wszystko działa. Resetowałem router, kasowałem cookies, wyłączałem adblocka i antywirus, nic to nie daje. Co radzicie? Odnośnik do komentarza
jessica Opublikowano 15 Września 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Września 2023 Cytat ale na moim internecie (netia) nie działa strona internetowa Tu jest pies pogrzebany: NETIA stosuje własną ochronę przed stronami "niepewnymi". I płacisz za tą ochronę kilkanaście złotych miesięcznie. Wiem to, bo też mam podobny problem z NETIĄ: mam swoją własną stronę startową, ale program ochronny NETII uznał ją za niepewną", więc ją blokuje. Nic na to nie mogę poradzić, bo nie ma się do kogo odwołać - NETIA to nieuchwytna firma, ma stały adres w Warszawie, ale to tylko adres potrzebny do rejestracji spółki, w rzeczywistości firma co kilka tygodni zmienia swoją siedzibę, na inne miasto, nigdy nie wiadomo, gdzie jest aktualnie. Natomiast salony NETII w całej Polsce zajmują się tylko szukaniem nowych klientów, i to poprzez agentów nie będących ich pracownikami, nie ponoszą żadnej odpowiedzialności za umowy podpisane przez tych agentów rzekomo w imieniu NETII. jessi Odnośnik do komentarza
kerpal Opublikowano 15 Września 2023 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Września 2023 no tak ale w tą grę grałem już 2 lata z przerwami i było ok a wg mnie od czasu tego ataku DDos 2 tygodnie temu, coś się porobiło... Ja płace tylko za internet, inne usługi mam wyłączone jakby co, router też mam swój od Asusa... Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi