DawidS28 Opublikowano 14 Kwietnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2011 Tak. Odnośnik do komentarza
stinx Opublikowano 14 Kwietnia 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2011 ee w sumie nie wiem co ta stronka pokazuje bo nic nie rozumiem z tego większośc mam na zielono 8 na czerwono If you are listed with a DNSBL we cannot remove you. We can only try to help diagnose the problem and direct you to where you may be able to be delisted (by visiting the DNSBL's website directly.) Odnośnik do komentarza
DawidS28 Opublikowano 14 Kwietnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2011 Znaczy, że na 8 zostałeś sklasyfikowany, a raczej Twoje IP, jako spamogenne. Radzę zgłosić adminowi sieci. Odnośnik do komentarza
Rychwal Opublikowano 14 Kwietnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2011 Tak jak kolega pisał trzeba będzie zadzwonić bo z tego adresu IP wychodzi jakiś spam, nie musisz to być Ty. Dwa na czerwono jak są to jest to do przełknięcia, i nie ma problemu z tym ale jak pojawia się 8 czerwonych tzn, że coś jest nie tak, no i dobrze byłoby zawiadomić dostawcę. No i dzwonić do admina o zmianę adresu, bo problemy są z wrzutą. Odnośnik do komentarza
stinx Opublikowano 14 Kwietnia 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2011 dobra ciekawe czy jeszcze zgodzą się zmienić edit bylem u nich powiedzieli mi ze za 5 zl+ abonamentu bede mial zew.ip chyba sie zgodze Odnośnik do komentarza
Rychwal Opublikowano 15 Kwietnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2011 Ja dopłaciłbym te 5 zł i miał święty spokój, ponieważ nie dzielisz z nikim swojego adresu i jak nie masz problemu z żadną stroną. Poza tym sprawdź jeszcze swój komputer pod kątem spamu, możesz jeszcze przetestować swój adres na stronie KLIK i potem wziąć kliknąć remove Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi