stinx Opublikowano 5 Kwietnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2011 witam uploaduje pliki na chomkuj za pomocą programu ale transfer jest tylko 84kb/s a jak uploaduje za pomoca stronki to 500~ da sie to jakos wyjasnic/naprawic?? Odnośnik do komentarza
Traxter Opublikowano 6 Kwietnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2011 nie da się nic zrobić, bo to limit narzucony przez chomika na wysyłanie przez tą aplikację, aby serwery im się nie zawiesiły. Wiem, bo pytałem u źródła. Odnośnik do komentarza
stinx Opublikowano 6 Kwietnia 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2011 kolega ma transfer 130 wiec dalej cos nie tak ;/ a ja raz mialem 300 chyba albo zle pokazal Odnośnik do komentarza
Traxter Opublikowano 6 Kwietnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2011 aktualne wersje w przypadku przerwania połączenia same próbują wznawiać wysyłanie plików. W momencie próby wznawiania połączenia, wyświetlana prędkość wysyłania jest zawyżana, nieraz to znacznie >>> kiedyś aplikacja mi wyświetlała, że wysyła pliki z prędkością 2 GB/s, co jest nie możliwe. Odnośnik do komentarza
stinx Opublikowano 6 Kwietnia 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2011 nie no to o tym wiedziałem poniewaz ten prrogram pokazuje srednia od momentu startu dziala a nie aktualna predkosc ;/ edit. w koncu aktualizacja programu byla chomikbox'a teraz idzie max transferem(1.2mb w porywach jak na razie) i można upload i 70 plików na raz co bardzo przyśpiesza transfer prawdziwy transfer sprawdzałem gadżetem do win 7 "network meter" Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi