Andman Opublikowano 30 Lipca 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2023 Dzień dobry. Z ciekawości po długim czasie wykonałem skan FRST i w logu niepokoi mnie bałagan w Tcpip i przekierowanie w sekcji "procesy". W działaniu Windowsa nie zauważyłem żadnych anomalii. Proszę o przejrzenie logów i ewentualnie udzielenie pomocy. Addition.txt FRST.txt Shortcut.txt Odnośnik do komentarza
jessica Opublikowano 31 Lipca 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2023 Nie widzę żadnego bałaganu w TCPIP. Masz chyba router z kablówki? Bo te wszystkie dotyczą właśnie routera i WIFI. ======== O jakie "przekierowania" Ci chodzi konkretnie? jessi Odnośnik do komentarza
Andman Opublikowano 31 Lipca 2023 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2023 Dziękuję za zainteresowanie tematem. Cieszę się, że adresy IP są w porządku. Faktycznie dostawcą internetu i routera jest operator kablowy. W sprawie przekierowania to sugerowałem się wpisem: (H:\Program Files H\Slimjet\slimjet.exe ->) (DroidMonkey Apps, LLC -> ) C:\Program Files\KeePassXC\keepassxc-proxy.exe Lecz prawdopodobnie to proces menadżera haseł. Widocznie był otwarty w trakcie skanu. Odnośnik do komentarza
jessica Opublikowano 1 Sierpnia 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2023 Cytat (H:\Program Files H\Slimjet\slimjet.exe ->) (DroidMonkey Apps, LLC -> ) C:\Program Files\KeePassXC\keepassxc-proxy.exe Rzeczywiście to wygląda dziwnie, tak jakby ten program istniał zarówno na "H", jak i na "C". jessi Odnośnik do komentarza
Andman Opublikowano 7 Sierpnia 2023 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2023 Wykonałem skan z wyłączoną przeglądarką i menadżerem haseł. W logu nie pojawił się wpis: (H:\Program Files H\Slimjet\slimjet.exe ->) (DroidMonkey Apps, LLC -> ) C:\Program Files\KeePassXC\keepassxc-proxy.exe Przepraszam za zamieszanie. Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi