DragonFire Opublikowano 4 Kwietnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2011 Witajcie. Zmieniłem sobie wygląd z Aero, na zwykły Visty i nigdzie nie mogę znaleźc opcji do wyłączenia animacji mini i maksymalizacji okien, czy, jeśli są ukryte w rejestrze, można by utworzyć jakiś plik .reg, w którym była by opcja wyłączenia powyższego? Poproszę o jakąś notatkę, co powinno być wpisane w takim pliku. Odnośnik do komentarza
picasso Opublikowano 5 Kwietnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2011 Zmieniłem sobie wygląd z Aero, na zwykły Visty i nigdzie nie mogę znaleźc opcji do wyłączenia animacji mini i maksymalizacji okien, czy, jeśli są ukryte w rejestrze, można by utworzyć jakiś plik .reg, w którym była by opcja wyłączenia powyższego? Panel sterowania > System i konserwacja > System > Zaawansowane ustawienia systemu > Ustawienia efektów wizualnych > Stosuj animację podczas minimalizowania i maksymalizowania okien Odnośnik do komentarza
DragonFire Opublikowano 5 Kwietnia 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2011 Dziękuję, o to mi chodziło Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi