moonsi Opublikowano 5 Stycznia 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2023 Jak w temacie za pomocą jakiegoś skrótu (chyba) zamieniły mi się też klawisze prawy alt z prawym win, ale to udało mi się ogarnąć keytweak. Teraz została tylko lewa strona i tu już keytwek nie chce dać rady. Jak to ugryźć? Windosowskie mouse ad keyboard center nie widzi mojej klawiatury (natec dolphin). Edit użylem key remapper i niby dziala, ale musi być uruchomiony by dzialalo. Alt plus l wchodzi do logowania. Addition.txt FRST.txt Odnośnik do komentarza
jessica Opublikowano 6 Stycznia 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2023 Szkoda, że nie masz jakiegoś odległego w czasie punktu "Przywracania Systemu". Jak widzisz, chyba nie ma tu nikogo, kto potrafiłby Ci konkretnie pomóc. jessi Odnośnik do komentarza
moonsi Opublikowano 6 Stycznia 2023 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2023 Niestety :/ Odnośnik do komentarza
Flavius Opublikowano 7 Stycznia 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2023 Spróbuj wcisnąć po kolei poniższe kombinacje klawiszy Fn+A Fn+S Fn+Spacja (na 3 sek) CTRL+Win A jeśli i to nie nie pomaga to trzeba wejść w panel sterowania >> menadżer urządzeń >>klawiatury , odinstalować sterowniki klawiatury i zrestartować komputer Odnośnik do komentarza
moonsi Opublikowano 7 Stycznia 2023 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2023 2 godziny temu, Flavius napisał: Spróbuj wcisnąć po kolei poniższe kombinacje klawiszy Fn+A Fn+S Fn+Spacja (na 3 sek) CTRL+Win A jeśli i to nie nie pomaga to trzeba wejść w panel sterowania >> menadżer urządzeń >>klawiatury , odinstalować sterowniki klawiatury i zrestartować komputer Zdaje się, że działa :) Dziękuję za pomoc Odnośnik do komentarza
ropuch Opublikowano 13 Grudnia 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2023 Klawiatura umożliwia dostosowanie funkcji klawiszy dla poszczególnych systemów operacyjnych. Naciśnij klawisze FN + P i masz wybrany windows. FN + I to iOS, FN + O to MAC. Pozdrawiam. Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi