PiotrekB Opublikowano 6 Grudnia 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2022 Witam, Nie zrobiłem jeszcze logów ( czy to konieczne ? ) ponieważ postawiłem windows na nowo i w moim folderze TEMP znajdują się dziwne pliki, czy to jakieś keyloggery lub trojany ? Dziwne jest rozszerzenie, posiadam antywirusa w pakiecie z firewall Norton 360. Będę wdzięczny za pomoc. Pozdrawiam, Piotrek u53s.1.txt u53s.0.txt patch.txt Odnośnik do komentarza
jessica Opublikowano 6 Grudnia 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2022 Trzeci plik na pewno jest od Nortona, więc podejrzewam, że pozostałe też Czy wszystkie powstały mniej więcej w tym samym czasie? jessi Odnośnik do komentarza
PiotrekB Opublikowano 6 Grudnia 2022 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2022 W sumie to jak na screenie dałem to w jednym czasie powstaje ich więcej od a do prawie z. Da się je wykasować ale powstają po resecie znowu. Dziwne zapisy sa w plikach tych większych. Mogę spróbować skontaktować się z działem obsługi ale myślałem że ktoś na forum miał już coś podobnego. właśnie na screenie są 0.1....10 ale są też literki jako rozszerzenie. Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi