Aduxa Opublikowano 5 Grudnia 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2022 Cześć, Zauważyłem, u siebie dziwny objaw. Po wejściu w obojętnie jaki folder nie pokazuje się jego żadna zawartość. Czy to na pulpicie czy na dysku systemowym. Po przeniesieniu plików do nowo powstałego folderu, również są one niewidoczne. Jednak po wejściu w właściwości ww. folderu pokazuje się, że zawiera jakąś zawartość. Myślałem, że coś w ustawieniach może się przestawiło, ale to jednak chyba nie to. Korzystałem z : https://support.microsoft.com/pl-pl/windows/wyświetlanie-ukrytych-plików-i-folderów-w-systemie-windows-10-97fbc472-c603-9d90-91d0-1166d1d9f4b5#WindowsVersion=Windows_10 i nie przyniosło to, żadnego rezultatu. Może to jakiś wirus? Proszę bardzo o sprawdzenie logów. Pozdrawiam! Addition.txt FRST.txt Shortcut.txt Odnośnik do komentarza
Krzesimierz Opublikowano 5 Grudnia 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2022 Kiedy to się zaczęło, bo mam podejrzenia do programu oszczędzającego energię intela i chcę skorelować daty z logami Odnośnik do komentarza
Aduxa Opublikowano 5 Grudnia 2022 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2022 Zauważyłem to mniej więcej około 2 tygodnie temu, dokładnej daty nie jestem w stanie podać ale w ten przedział czasowy bym celował o ile to pomoże w rozwiązaniu problemu 🙂 Odnośnik do komentarza
jessica Opublikowano 5 Grudnia 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2022 Uruchom FRST. Skopiuj to poniższe: (ale nigdzie nie wklejaj tego!) - FRST sam znajdzie "fixlist" w schowku systemowym Spoiler START:: StartRegedit: Windows Registry Editor Version 5.00 [HKEY_CURRENT_USER\Software\Microsoft\Windows\CurrentVersion\Explorer\Advanced] "Hidden"=dword:00000001 [HKEY_CURRENT_USER\Software\Microsoft\Windows\CurrentVersion\Explorer\Advanced] "SuperHidden"=dword:00000001 [HKEY_CURRENT_USER\Software\Microsoft\Windows\CurrentVersion\Explorer\Advanced] "ShowSuperHidden"=dword:00000001 [HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Microsoft\Windows\CurrentVersion\Explorer\Advanced\Folder\SuperHidden\Policy\DontShowSuperHidden] @="" [HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Microsoft\Windows\CurrentVersion\Explorer\Advanced\Folder\Hidden\SHOWALL] "CheckedValue"=dword:00000001 EndRegedit: S3 SWDUMon; \SystemRoot\system32\DRIVERS\SWDUMon.sys [X] Task: {B93E0FDD-4D2E-4C25-B09F-E1AAC64BDCD1} - System32\Tasks\ACC => C:\Program Files\DriverSetupUtility\FUB\FUB_Send.bat (Brak pliku) EmptyEventLogs: EmptyTemp: END:: W FRST kliknij na Fix (NAPRAW). Jeśli to nie pomoże, to przydałby się inny punkt Przywracania Systemu, niż masz, ale niestety nie masz innego. jessi Odnośnik do komentarza
Aduxa Opublikowano 6 Grudnia 2022 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2022 Naprawa wykonana, problem rozwiązany! Dziękuje bardzo 🙂 Fixlog.txt Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi