sebulek Opublikowano 9 Października 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Października 2022 Mam taki problem, że już jakoś ponad rok temu kupiłem pada od xboxa series x/s razem z adapterem i było wszystko ok, wszystko działało, pad sparował się z adapterem i pc, ale po jakimś czasie przestałem go używać, aż do momentu jak poszedłem z nim do kumpla, aby pograć na konsoli xbox i tam też było wszystko ok. Minęło potem kilka tygodni/miesięcy i jak chciałem w coś zagrać u siebie na padzie, to się okazało że nie chce mi się sparować z adapterem, próbowałem usuwać sterowniki i instalować je ponownie, nawet próbowałem instalacji ręcznej sterowników ze strony microsoftu, ale i tak nie działa. Jakiś czas temu zabrałem pada i adapter do kolegi, co też ma windowsa 10 i tam okazało się, że bez problemu wszystko działa. Może ktoś wie przez co ten pad nie chce się łączyć z adapterem na moim pc z windowsem 10? Od razu dodam, że system mam aktualny, legalny, no i tak jak pisałem, sterowniki (do adaptera i pada) już przeinstalowywałem. Shortcut.txt Addition.txt FRST.txt Odnośnik do komentarza
amp Opublikowano 11 Października 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Października 2022 Może aktualizacja pada pomoże, jak nie wykrywa u Ciebie to może zrób ja u kumpla. Miałem dokładnie taki sam problem tylko poszedłem z nim do naprawiacza, podłączył i u niego wszystko śmigało. Aktualizacja systemu a później pada i zaczęło działać. Po kablu działa rozumiem. Odnośnik do komentarza
sebulek Opublikowano 11 Października 2022 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Października 2022 A no zapomniałem wspomnieć, że u siebie na kompie robiłem aktualizację pada przez apkę "akcesoria xbox" czy jakoś tak (wykrywało nową wersję, oraz potem instalowałem nawet tą samą wersję), no i po kablu oczywiście zawsze działa. W sumie może jeszcze spróbuję zaktualizować pada u kumpla, ale to by było dziwne... Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi