bialykiel Opublikowano 8 Października 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Października 2022 Witam mam do Was pytanie. Ponieważ gg przestało wspierać moja wersje komunikatora szukam jakiegoś zamiennika:). I tu pytanie do was. Co możecie polecić żeby bardzo nie obciążało mojego lapka z Windowsem XP? Pozdrawiam liczę na waszą pomoc, ponieważ wersja webowa jest jakaś dziwna:(. Odnośnik do komentarza
Darom Opublikowano 10 Października 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Października 2022 @bialykiel To Ty jeszcze z XP korzystasz ? Przecież to już jest dziurawy system jak ser szwajcarski. A z gg możesz nadal korzystać logując się przez stronę www.gg.pl Tam sobie klikasz, ze chcesz się zalogować przez przeglądarkę i logujesz i już masz :) Odnośnik do komentarza
bialykiel Opublikowano 23 Października 2022 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Października 2022 Dzięki za radę z webowym gg. Ale wolę jednak mieć je lokalnie na dysku:(. Xp używam tylko do neta więc nie loguje się do żadnych banków itd.:). Jeśli chodzi o gg ze strony, to czasem część klawiatury mi nie działa i muszę odświeżać stronę:(. Dlatego szukam jakiegoś lekkiego klienta gg:). Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi