picasso Opublikowano 27 Września 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Września 2022 Ze względów bezpieczeństwa IPS jest na drodze do całkowitej eliminacji logowania przy udziale nazwy użytkownika na korzyść logowania przy udziale adresu e-mail. Ogłoszenie IPS pojawiło się dzisiaj i jeszcze nie została wyszczególniona konkretna wersja kiedy zostanie to zaimplementowane. Do zarejestrowanych użytkowników: Proszę się przygotować i potwierdzić jaki e-mail jest obecnie przypisany do konta i czy jest on sprawny, a w razie potrzeby zmienić. Niepoprawny lub tymczasowy wygasający e-mail uniemożliwi logowanie w przyszłości. Odnośnik do komentarza
picasso Opublikowano 24 Listopada 2022 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2022 @0korneliusz Ukryłam Twój powyższy post z adresem e-mail (innym niż który masz w ustawieniach). Ja tu nie mam na myśli podawania danych publicznie tylko sprawdzenie czy e-mail w ustawieniach forum działa i jego ewentualną zmianę w ustawieniach. Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi