kamil840601 Opublikowano 18 Lipca 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2022 Cześć. Czy ktoś z forum może mi polecić jakiś program, który to pomagałby w odinstalowaniu programów nie posiadających firmowej opcji odinstalowania a także takiego który to szuka na dysku plików po odinstalowanym programie? Z góry dzięki za odpowiedź Odnośnik do komentarza
Markiz Opublikowano 18 Lipca 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2022 Tego typu programów jest sporo i sporo z nich przetestowałem. Ja od lat używam Revo Uninstaller i jeszcze mnie nie zawiódł. Odnośnik do komentarza
kamil840601 Opublikowano 19 Lipca 2022 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2022 Dzięki za odpowiedź. Revo znam i sam go używam, myślałem że jest coś lepszego, co dokładniej sprząta komputer 🙂 Odnośnik do komentarza
mojomr Opublikowano 20 Lipca 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2022 Dość długo używałem SoftOrganizer - nigdy nie zawiódł. Dodatkowo można monitorować proces instalacji a usuwanie znakomite. Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi