keramti Opublikowano 17 Marca 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2022 (edytowane) Mam problem z logowaniem. Login znany hasło znane a fixipc za każdym razem jak chcę się zalogować do forum zgłasza błąd. Muszę restartować hasło i tak za każdym razem. Restart hasła nawet był potrzebny gdy zmieniłem hasło w profilu. Dzieje się to na Firefox, Gogle Chrome Windows 10 Edytowane 17 Marca 2022 przez keramti Aktualizacja informacji Odnośnik do komentarza
picasso Opublikowano 17 Marca 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2022 Taki problem może się pojawić jeśli: - Przeglądarka automatycznie wypełnia nieprawidłowe dane. - Jest wpisywany e-mail jako nazwa użytkownika. Ustawiona metoda logowania to nazwa wyświetlana użytkownika. Spróbuj usunąć zapamiętane dane logowania w przeglądarkach i wypełnić pola ręcznie. Odnośnik do komentarza
keramti Opublikowano 17 Marca 2022 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2022 4 godziny temu, picasso napisał: Taki problem może się pojawić jeśli: - Przeglądarka automatycznie wypełnia nieprawidłowe dane. - Jest wpisywany e-mail jako nazwa użytkownika. Ustawiona metoda logowania to nazwa wyświetlana użytkownika. Spróbuj usunąć zapamiętane dane logowania w przeglądarkach i wypełnić pola ręcznie. :) wow faktycznie pomogło. Dzięki. Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi