MaxMiL4N Opublikowano 23 Grudnia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2021 Tworzy mi się na pulpicie co jakiś czas plik o nazwie "enltrc.txt". Nie wiem co to jest, w tym pliku tekstowym nic nie jest napisane. Plik ten tworzy się co chwilę, od dziś (23.12.2021), nic nie pobierałem, więc naprawdę nie wiem co się dzieje. Proszę o pomoc. Odnośnik do komentarza
jessica Opublikowano 24 Grudnia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Grudnia 2021 Czy w innych folderach też tworzy się taki plik? To nie jest plik Systemowy. jessi Odnośnik do komentarza
MaxMiL4N Opublikowano 27 Grudnia 2021 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2021 W dniu 24.12.2021 o 06:38, jessica napisał: Czy w innych folderach też tworzy się taki plik? To nie jest plik Systemowy. jessi tylko na pulpicie, i tylko kiedy gram w pewną grę. mnie to dziwi, bo nikt inny nie ma takiego problemu. Odnośnik do komentarza
jessica Opublikowano 28 Grudnia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2021 Zrób logi z FRST https://www.fixitpc.pl/topic/61-diagnostyka-ogólne-raporty-systemowe/?tab=comments#comment-160527 Dodatkowo: Uruchom FRST. W polu SEARCH (SZUKAJ) wklej: Cytat enltrc.txt kliknij na przycisk "Search Registry" (Szukaj w Rejestrze). Raport z tego będzie tam, gdzie jest FRST. jessi Odnośnik do komentarza
MaxMiL4N Opublikowano 28 Grudnia 2021 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2021 13 godzin temu, jessica napisał: Zrób logi z FRST https://www.fixitpc.pl/topic/61-diagnostyka-ogólne-raporty-systemowe/?tab=comments#comment-160527 Dodatkowo: Uruchom FRST. W polu SEARCH (SZUKAJ) wklej: kliknij na przycisk "Search Registry" (Szukaj w Rejestrze). Raport z tego będzie tam, gdzie jest FRST. jessi SearchReg.txto to chodzi? dołączyłem ten raport do załączników. Odnośnik do komentarza
jessica Opublikowano 28 Grudnia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2021 Do Notatnika wklej: Spoiler Windows Registry Editor Version 5.00 [HKEY_USERS\S-1-5-21-881930461-47489624-1918205951-1001\SOFTWARE\Microsoft\Windows\CurrentVersion\Applets\Wordpad\Recent File List] "File1"=- Z Menu Notatnika >> Plik >> Zapisz jako >> Ustaw rozszerzenie na Wszystkie pliki >> Zapisz jako> FIX.REG ]>> plik uruchom (dwuklik i OK). Zrestartuj komputer. jessi Odnośnik do komentarza
MaxMiL4N Opublikowano 28 Grudnia 2021 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2021 3 minuty temu, jessica napisał: Do Notatnika wklej: Pokaż ukrytą zawartość Windows Registry Editor Version 5.00 [HKEY_USERS\S-1-5-21-881930461-47489624-1918205951-1001\SOFTWARE\Microsoft\Windows\CurrentVersion\Applets\Wordpad\Recent File List] "File1"=- Z Menu Notatnika >> Plik >> Zapisz jako >> Ustaw rozszerzenie na Wszystkie pliki >> Zapisz jako> FIX.REG ]>> plik uruchom (dwuklik i OK). Zrestartuj komputer. jessi do nowego notatnika? Odnośnik do komentarza
jessica Opublikowano 28 Grudnia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2021 Tak, otwórz Notatnik, itd... jessi Odnośnik do komentarza
MaxMiL4N Opublikowano 28 Grudnia 2021 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2021 55 minut temu, jessica napisał: Tak, otwórz Notatnik, itd... jessi klikłem Tak. Odnośnik do komentarza
MaxMiL4N Opublikowano 28 Grudnia 2021 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2021 55 minut temu, MaxMiL4N napisał: do nowego notatnika? już wszystko zrobiłem i uruchomiłem ponownie komputer. Plik już się nie będzie tworzył? Mogę te wszystkie pliki tekstowe i FIX.REG usunąć (zdjęcie)? Odnośnik do komentarza
jessica Opublikowano 29 Grudnia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2021 Cytat Mogę te wszystkie pliki tekstowe i FIX.REG usunąć Tak, usuń je ręcznie. --- Cytat Plik już się nie będzie tworzył? Jeśli będzie się tworzył, to usuń całkowicie grę, przy której to się tworzy. Nie patrz na to, że u innych się taki plik nie tworzy - bo to oznacza, że ta gra nie pasuje do Twego komputera. jessi Odnośnik do komentarza
MaxMiL4N Opublikowano 29 Grudnia 2021 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2021 6 godzin temu, jessica napisał: Tak, usuń je ręcznie. --- Jeśli będzie się tworzył, to usuń całkowicie grę, przy której to się tworzy. Nie patrz na to, że u innych się taki plik nie tworzy - bo to oznacza, że ta gra nie pasuje do Twego komputera. jessi rozumiem, dzięki za pomoc. Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi