kacper6768 Opublikowano 20 Grudnia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2021 Zainstalowałem sobie Windows 10 Pro Lite Edition 21H2 19044.1202 x64 Sep 2021 Pre-Activated z obrazu iso Windows 10 _Pro Lite Edition 21H2 19044.1202_x64_Sep 2021_Pre-Activated ze strony https://teamos-hkrg.com/threads/windows-10-_pro-lite-edition-21h2-19044-1202_x64_aug-2021_pre-activated.160086 żeby miał niższe wymagania sprzętowe niż oryginalny Windows 10 i działał na starszych komputerach i ten Windows jest w wersji angielskiej i nie da się interfejsu przełączyć na polski i pobrać pakietów językowych mimo że działa na tym Windowsie 10 internet ale usługa Windows Update jest wyłączona i nie da się jej włączyć Domyślnie jest na Disabled i gdy się wybierze Automatić to wyskakuje "Access Denied" to chyba przez Windowsa Update się te pakiety językowe powinny pobierać Handwriting i Speech i Regional format się tylko dało polskie pobrać ale to nie wystarczy żeby zmienić interfejs na język polski Nie da się pisać polskich znaków. To się nazywa układ klawiatury keyboard layout i ustawiłem tu na język polski ale bez rezultatu Próbowałem też z tego miejsca zmienić układ klawiatury ale nie da się nic wybrać Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi