rasa Opublikowano 16 Października 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Października 2021 witam mam nietypowy problem nie mogę włączyć laptopa przyciskiem power, tak jakby nie działał, za to co najlepsze włącza sie dowolnym innym klawiszem, z tym że musze go trzymać, jak puszczam laptop automatycznie sie wyłącza spotkał sie ktoś z podobnym problemem? prosze o każdą sugestie Odnośnik do komentarza
Krzesimierz Opublikowano 16 Października 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Października 2021 Witaj, W laptopie Acer n16c2 przycisk załączania power to zwykły klawisz klawiatury. Opisywane objawy to typowa usterka klawiatury. Na 90% potrzebna będzie wymiana. Jeśli laptop był zalany to można spróbować dosuszyć. Jeśli laptop był rozbierany to możliwe jest złe wsadzenie tasiemki klawiatury do gniazda. Odnośnik do komentarza
rasa Opublikowano 16 Października 2021 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Października 2021 wielkie dzięki, problem ze jest w klawiaturze, a klawiature sie wymienia od środka , nie mam zamiennika więc musze kupić dziwi mnie tylko fakt że inny dowolny klawisz odpala lapka, ale jak był faktycznie zalany to jest to mozliwe Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi