Mati420 Opublikowano 12 Października 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Października 2021 Backdoor i wirusy, włam na laptopa Odnośnik do komentarza
picasso Opublikowano 13 Października 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Października 2021 Proszę opisz jaki masz problem i dostarcz prawidłowe logi FRST.txt, Addition.txt i Shortcut.txt wstawione jako załączniki a nie wklejone w poście. Instrukcje tworzenia raportów, proszę zaznacz tylko opcje wskazane w instrukcji: Odnośnik do komentarza
Mati420 Opublikowano 13 Października 2021 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Października 2021 jestem po formacie systemu pliki wyśle jutro momencik Odnośnik do komentarza
Mati420 Opublikowano 15 Października 2021 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Października 2021 Dzień dobry, mam keylogera na telefonie co teraz - mam dać logi czy jak to mogę wyleczyć? Odnośnik do komentarza
Mati420 Opublikowano 16 Października 2021 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Października 2021 ktoś mi się ciągle włamuje na komputer i w plikach systemowych jest za dużo zmian w jednym momencie : -szyfrowanie dysków -linux dla windowsa -zdalny dostęp do pulpita nie wiem co robić jesteście w stanie pomóc. Mam dać logi? Odnośnik do komentarza
picasso Opublikowano 16 Października 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Października 2021 @Mati420 Wszystkie tematy połączyłam. 44 minuty temu, Mati420 napisał: ktoś mi się ciągle włamuje na komputer i w plikach systemowych jest za dużo zmian w jednym momencie : -szyfrowanie dysków -linux dla windowsa -zdalny dostęp do pulpita Powiedziałeś, że sformatowałeś system. Z jakiego nośnika (oficjalny legalny czy modyfikowany pobrany "na lewo)? Rozwiń co dokładnie oznaczają te opisywane zmiany, czyli co i gdzie widać. Dodaj raporty FRST z systemu wykazujące co obecnie w systemie jest ładowane. Przypominam byś skonfigurował raporty z FRST wg instrukcji z linkowanego wcześniej tematu. 15 godzin temu, Mati420 napisał: mam keylogera na telefonie co teraz - mam dać logi czy jak to mogę wyleczyć? Ponownie, jakie przesłanki do tego twierdzenia. Co i gdzie widać. Odnośnik do komentarza
Mati420 Opublikowano 23 Października 2021 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Października 2021 Witam!!! zainstalowałem windows tool i z niego na pendriva i ustawiałem w biosie bootowanien a pendriva itd. Nie wiem co się dzieje, obecnie przy uruchomieniu laptopa włączają mi się dwa okna cmd.exe po uruchomieniu. odnośnie ataku no nie wiem czy jest nadal backdoor po reinstalacji systemu podsyłam Addition_23-10-2021 15.01.51.txtShortcut_23-10-2021 15.01.51.txtFRST_23-10-2021 15.01.51.txtlogi :) możliwe że będzie coś źle ponieważ KASPERSKY TOTAL SECURITY BYŁ WŁACZONY podczas skanu FRSTR. Pozderki czekam na odpowiedź :) Odnośnik do komentarza
Mati420 Opublikowano 30 Października 2021 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Października 2021 Halo mogę liczyć na odpowiedź bo zaglądam tu codziennie i obawiam się że o mnie zapomniano Odnośnik do komentarza
Mati420 Opublikowano 14 Listopada 2021 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2021 F Odnośnik do komentarza
jessica Opublikowano 14 Listopada 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2021 Cytat zaglądam tu codziennie i obawiam się że o mnie zapomniano Prawdopodobnie rzeczywiście @picasso o Tobie zapomniała. Napisz do Niej Prywatną Wiadomość > https://www.fixitpc.pl/profile/2-picasso/ Ja w logach nie widzę żadnej infekcji, więc "backdora" wykluczam. jessi Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi