Michaelroark1 Opublikowano 23 Czerwca 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2021 Cześć przyjaciele. To mój pierwszy post na tym forum. Od kilku dni mam problemy z glitchem z kursorem mojego komputera. Obecnie używam systemu Windows10 na moim komputerze. Nie wiem, dlaczego tak się dzieje i jak rozwiązać ten problem. Używam systemu Windows10. Czy ktoś może przedstawić jakieś sugestie dotyczące tego problemu? Każda pomoc będzie mile widziana. Odnośnik do komentarza
amp Opublikowano 23 Czerwca 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2021 Może ktoś chciałby pomóc ale np. ja nijak nie rozumiem o co chodzi. Odnośnik do komentarza
Michaelroark1 Opublikowano 24 Czerwca 2021 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2021 Odnośnik do komentarza
amp Opublikowano 24 Czerwca 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2021 Próbowałeś zmienić wskaźnik na inny?,zdjęcie małe i nie bardzo widać...jakiś cień zielony wokół wskaźnika,kreska czy coś tam innego...to się pokazuje przy przeciąganiu,jest cały czas w każdej pozycji na ekranie czy w danym punkcie...opis jakikolwiek by pomógł...Na twoim miejscu zaczął bym od opcji wskaźnika bo ustawień mnóstwo,zmiana,cień wskaźnika przy przeciąganiu sygnał położenia itp....to myszka czy touchpad w laptopie,może sterowniki do tego drugiego?Niestety to tylko próby nakierowania bo nikt nie sprawdzi za ciebie. Odnośnik do komentarza
Michaelroark Opublikowano 24 Czerwca 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2021 Cześć. Wystarczy postępować zgodnie z artykułem. Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi