Winterstorm Opublikowano 5 Maja 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2021 Mam problem jak w temacie - komputer wyjątkowo długo się wyłącza/restartuje (nawet kilkadziesiąt sekund). Nie mam pojęcia czym to jest spowodowane. Uruchamianie też nie jest jakieś super szybkie, ale jeszcze w akceptowalnych granicach. Dodatkowo przy włączaniu ikony na pulpicie wczytują się "na raty" - zjawisko nie pojawia się przy każdym uruchomieniu komputera, ale zdecydowanie częściej, niż rzadziej. Gdyby ktoś mógł zerknąć na logi będę zobowiązany ? FRST.txt Addition.txt Shortcut.txt Odnośnik do komentarza
jessica Opublikowano 5 Maja 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2021 W logach nie ma niczego podejrzanego. jessi Odnośnik do komentarza
amp Opublikowano 6 Maja 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2021 Sprawdź autostart,sprawdź ram,sprawdź dysk. Odnośnik do komentarza
Winterstorm Opublikowano 6 Maja 2021 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2021 Też nic w logach nie widziałem podejrzanego, ale wolałem się upewnić u profesjonalistów. Brat podrzucił mi mini poradnik z Driver Easy na przyspieszenie wyłączania Windowsa i pomogło użycie SFC, przynajmniej jak na razie ? Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi