Krzychu58 Opublikowano 22 Kwietnia 2021 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2021 Po pierwsze, nie bądź niegrzeczny. Nikt Cię nie zmusza do odpisywania, a jak już, to bądźmy uprzejmi dla siebie nawzajem. I jestem Wam wdzięczny za podpowiedzi. Tu nie ma co próbować, tu trzeba wiedzieć przed zakupem, w końcu sklep to nie wypożyczalnia, że sobie poużywasz, posprawdzasz i odniesiesz. Chyba tak nie robisz? Dokupowanie później osobno dysku i systemu nie będzie takie korzystne cenowo. Dalej będę próbował skontaktować się z supportem, może się w końcu coś od nich dowiem. Dziękuję i pozdrawiam. Odnośnik do komentarza
amp Opublikowano 22 Kwietnia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2021 Jeśli nazwanie cię człowiekiem jakoś cię obraża to przepraszam...? Odnośnik do komentarza
Krzychu58 Opublikowano 22 Kwietnia 2021 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2021 Udało mi się wreszcie skontaktować z supportem MS. Pani stwierdziła, że to cyfrowa licencja i wystarczy, że zaloguję się na koncie MS, na nowym komputerze. Tak więc spróbuję w ten sposób, w razie czego powołam się na czat. PS Acha.. Żeby nie było napisałem o awarii bez oszukiwania. Odnośnik do komentarza
amp Opublikowano 22 Kwietnia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2021 To opisz później bo sam jestem ciekaw jak to rozwiążą,licencja cyfrowa,laptop na koncie MS a będzie widoczny drugi stacjonarka,przeniosą licencję czy nie...jeśli tak to te tanie klucze z alledrogo pozyskane z laptopów (o ile tak rzeczywiście było} wyglądają na legalne.? Odnośnik do komentarza
Krzychu58 Opublikowano 22 Kwietnia 2021 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2021 Amp. Nie kupowałem Windowsa od obcych i komputer był nowy z marketu z windowsem 8 w środku z kluczem w kości. Wiec właściciel licencji sie nie zmienia Odnośnik do komentarza
amp Opublikowano 23 Kwietnia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2021 Trochę źle mnie zrozumiałeś,wiem jaka jest twoja sytuacja i co chcesz zrobić...samo zagadnienie licencji i co można wokół jej robić przez lata nastręczyło dużo wątpliwości i wystarczy po forach się rozglądnąć aby zgłupieć.Tak między Bogiem a prawdą nie wiem czy ty jesteś właścicielem licencji czy producent twojego laptopa który wgrał ci system...ale przyjmijmy że tak jest,będzie wszystko ok. i kontakt z MS dobrze zrozumiał sytuację bo jeszcze trochę wstecz by takie coś nie przeszło sądząc po wpisach na forach...daj znać jak poszło.? Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi